#NTBaas gezocht

 


Bepaal mee aan de koers van de NTB

Alle NTB-leden worden opgeroepen om mee te denken over de visie op 2017 (en verder) die we als bond gaan ontwikkelen. Binnenkort worden op social media en via onze website prikkelende stellingen verspreid, waarop gereageerd kan worden. Daarnaast kan elk lid nu al eigen stellingen aandragen, in beeld of tekst. Reacties kunnen op Twittter of Instagram met de tag #NTBaas of op de Facebookpagina van de NTB geplaatst worden en zullen dan worden gebruikt als input voor de regiosessie op 14 april in Nieuwegein. Tien uitgekozen personen mogen hun stelling bovendien zelf komen presenteren en de aanwezigen kiezen daaruit vier winnaars, die elk een gift card van het urban triathlonmerk Saysky krijgen, ter waarde van € 100,-.

Ben jij baas genoeg om de koers van de NTB te bepalen?

Het gaat goed met de triathlonsport en we groeien hard. Maar hoe gaan we om met die groei? Wat is belangrijk voor de komende jaren? Waar moet de NTB op letten en hoe pakken we dat aan? Help ons meedenken en onze koers bepalen, door jouw visie met ons te delen. Post een stelling op social media en gebruik de tag #NTBaas om ons te laten weten wat je denkt. Wij posten voorbeelden, die je kunt delen, waar je op kunt reageren, of die je kunt gebruiken als inspiratie voor je eigen stelling. Het mag lekker kort en bondig en er zijn geen beperkingen. Laat ons wetenwat jij denkt en maak kans op die giftcard van Saysky!

Pak die giftcard t.w.v. € 100,-

Het Deense triathlonmerk Saysky kenmerkt zich door een eigentijdse urban uitstraling. Precies wat je zoekt als je een #NTBaas bent. Vier leden die meedoen aan de actie en hun stelling posten op Twitter of Instagram met de tag #NTBaas of reageren op de pagina van de NTB, winnen een giftcard van €100. Zij worden gekozen uit tien inzenders, die hun stelling persoonlijk mogen komen toelichten op de regiosessie van 14 april in Nieuwegein. Je weet dus dat jouw bijdrage gewaardeerd wordt!

 

 

 

Belang Visie 17+

Net als alle sportbonden probeert de NTB plannen te maken voor meerdere jaren. Topsport, breedtesport, verenigingsbeleid, juryzaken, financiën en andere thema’s pak je nu eenmaal niet per week op. Daar zit een lijn in, die aansluit op (inter)nationale ontwikkelingen. Vroeger werden beleidsplannen altijd per vier jaar gemaakt. Nu de veranderingen elkaar in zo’n hoog tempo opvolgen, vinden we dat niet meer passend. De NTB probeert te kijken naar 2017 en daar een visie aan te koppelen voor wat erna komt. Die wordt dan elk jaar tegen het licht gehouden en aangevuld. Voordat dit plan wordt vastgesteld, kunnen alle leden erover meedenken. Eerst door mee te doen aan via #NTBaas en daarna tijdens regiosessies. Al deze input wordt verwerkt in plannen, die ook weer voorgelegd worden. Meer daarover later!