Start2Tri

Maak kennis met de triathlonsport tijdens een Start2Tri cursus

  1. Overzicht Start2Tri cursussen

Start2Tri

Heb je altijd al eens aan een triathlon mee willen doen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Meld je dan aan voor een van de vele Start2Tri cursussen die in het hele land door verenigingen worden gegeven. In een paar weken word je onder deskundige begeleiding en door middel van trainingen en workshops, klaargestoomd voor je eerste triathlon. Zo weet je precies wat voor materiaal je nodig hebt voor een triathlon, hoe de wissels tussen de drie onderdelen verlopen en welke voeding je mee kunt nemen onderweg.

Je kunt je natuurlijk ook meteen aansluiten bij een vereniging, maar om je als nieuweling in je eentje bij een club te melden, kán een drempel zijn. Een Start2Tri cursus volgen is dan een mooi alternatief. Je bent voor een korte periode verbonden aan een club zodat je kunt zien of triathlon of een andere vorm van combiduursport (bv. duathlon, crosstriathlon/crossduathlon, zwemloop/aquathlon of wintertriathlon) een sport is die bij je past en je bent omringd door mensen die allemaal voor het eerst een triathlon doen. Wedden dat jij ook snel verkocht bent?

De meeste nieuwe Start2Tri cursussen starten in het voorjaar (voorafgaand aan het nieuwe triathlonseizoen). Wordt er in jouw omgeving (nog) niets georganiseerd? Neem dan contact op met een triathlonvereniging bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden. Bijna elke vereniging laat je een paar weken gratis en vrijblijvend meetrainen vóór je een lidmaatschap aangaat.

Je bent omringd door mensen die allemaal voor het eerst een triathlon doen.
Je bent omringd door mensen die allemaal voor het eerst een triathlon doen.

Verenigingen en organisaties kunnen hun cursus aanmelden

Een Start2Tri cursus kan voor verenigingen en organisaties een mooi startpunt zijn om mensen nader kennis te laten maken met de sport, waarna ze na deelname aan een lokaal evenement mogelijk zelfs enthousiast worden om verder te gaan in de sport. Een ontwikkeling die wij als NTB uiteraard toejuichen en waar mogelijk ondersteunen.

Een draaiboek voor de organisatie van een Start2Tri cursus is hier te vinden.

Aanmelden van een cursus kan via dit formulier.

Meer informatie? Mail naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

Overzicht Start2Tri cursussen

Dit overzicht wordt nog aangevuld.

Kalender 2023

Hoeksche Waard - Start2Tri TV Hoeksche Waard

10 juni - 19 augustus
Open

Contactpersoon: Wilma Polderman – pr@tvhw.nl

Doelgroep: 16+ (incl. sporters met een beperking)

Opzet: We werken gedurende 4 trainingen per week naar 1/8 triatlon in de regio eind augustus/begin september 2023

Kosten: 50 euro (20 jaar en ouder) 25 euro (jonger dan 20 jaar) excl. wedstrijddeelname

Aanmelden is mogelijk tot en met 12 juni

Meer informatie

Bergen op Zoom - Start2Tri Brabantse Wal

1 mei - 30 juni
Open

Contactpersoon: Martijn van Schaik – martijn@bananenwinkel.nl 

Doelgroep: 16+

Opzet: Werk toe naar je eerste triathlon, waarbij ik je ook help er een uit te kiezen. In het prachtige gebied rond Bergen op Zoom doen we fiets- en looptrainingen, in Zwembad de Schelp en in het buitenwater de Binnenschelde het zwemmen. In aparte sessies bespreken we ook de principes achter duursporttrainen, zodat je later ook zelf door kunt trainen. Uiteraard ook aandacht voor het typische van multisport, de wissels bijvoorbeeld.

Kosten: €75 exclusief wedstrijddeelname, €95 inclusief deelname aan de Zoom(wo)man 2023. Prijzen voor groepen zijn ook mogelijk.

Meer info

St. Triathlon Zutphen - Zutphense Triatlon Start

1 juni - 1 juli
Open

Contactpersoon: T. Loef, alg2.triatlonzutphen@gmail.com

Doelgroep: 12+

Opzet: Over een tijdsbestek van vijf weken worden er twee trainingen per week gegeven: een fietstraining op de donderdagavond om 19:00-21:00 en een looptraining op de zaterdagochtend om 09:30-11:00. De trainingen zijn gericht op beginners en zullen gevuld worden met voornamelijk de thema’s techniek en uithoudingsvermogen. Tevens komen belangrijke zaken als voeding en verantwoord en veilig deelnemen aan trainingen en wedstrijden aan de orde. Voor Zwemtrainingen kan in de nabije omgeving gebruik gemaakt worden van speciale triatlonzwemtrainingen.

Kosten: €100,-. De opbrengst gaat naar de organisatie van de lokale triathlon te Zutphen.

 

Meer info

Betuwe (Tiel, Culemborg) - Start2Tri Trihalis

22 mei - 1 september
Open

Contactpersoon: Marc Griffioen – start2tri@gmail.com

Doelgroep: beginnende triatleten

Opzet: Bereid je bij de gezellige Betuwse triatlhlonvereniging Trihalis onder deskundige begeleiding voor op je eerste triathlon. In onze Start2Tri cursus van 16 weken train je onder begeleiding van onze deskundige trainers. Met daarbij de mogelijkheid om mee te doen aan één zwemtraining (donderdagavond), één fietstraining (maandagavond) en één looptraining (woensdagavond) per week.

In de Start2Tri cursus bieden we aanvullend nog verschillende clinics, onder andere een open water  zwem clinic en wissel clinic.

Dit alles ter voorbereiding op de 1/8 clubtriathlon, op vrijdagavond 1 september 2022.

Kom naar de informatieavond op maandagavond 8 mei 2023 om 19:30 uur in Zwembad De Waalslag in Tiel.

De trainingen voor de Start2Tri 2023 gaan van start op maandagavond 22 mei 2023

Kosten: 120 euro, inclusief deelname aan de 1/8 clubtriatlon

Meer informatie

Haarlem - IZGS Start2Tri

17 mei - 2 juni
Open

Contactpersoon: Gerard Ypma – inzeergoedestaat.club@gmail.com

Doelgroep: 20+

Opzet: In 3 weken klaar voor je eerste triatlon! Wij bieden 6 trainingen aan in een klein groepje met tips en trucs van ervaren triatleten.

Kosten: gratis

Aanmelding mogelijk tot 10 mei

Meer informatie

Renkum - Start2Tri - RZC Jeugd

21 april - 16 juli
Open

Contactpersoon: Els Huizing – rzcjeugdtriatlon@gmail.com

Doelgroep: 8 t.m 19 jaar

Opzet: In 10 weken maken kinderen van 8 t/m 19 jaar kennis met de triathlonsport. We starten op 21 april met een ‘kick off’ voor ouders en kinderen. De trainingen vinden plaats in de periode 12 mei t/m 16 juli, in en rondom zwembad Doelum in Renkum. Meestal op vrijdagavond, soms op maandagavond en vier keer op zaterdagochtend. We trainen in twee groepen: 8 tot 11 jaar en 12 tot 19 jaar. In het weekend van 15/16 juli sluiten we de introductiecursus af met een heuse jeugdtriathlonwedstrijd in en rondom zwembad De Vrije Slag in Bennekom.

Kosten: €15

Aanmelding mogelijk tot 12 mei

Meer info

Barendrecht - Start2Tri @ CAVENERGIE

9 mei - 4 juli
Open

Contactpersoon: Mark de Boer / Ron van Herwijnen – Info@cavenergie.nl

Doelgroep: 20+

Opzet: In acht weken kennismaking met de triathlonsport, tips, trainen en regels… Afsluiting met testevenement

Kosten: €70

Aanmelding mogelijk tot 9 mei

Meer info

Zwefilo - Start2Tri Langedijk

11 april - 14 juni
Open

Contactpersoon: Arno Looijen – arnolooijen@hotmail.com

Doelgroep: 20+

Opzet: Onder deskundige begeleiding train je drie keer per week voor het zwemmen, fietsen en hardlopen. De trainingen geven we op verschillende niveaus en iedereen kan meedoen. Afsluiting van de triathlonclinic is de Triathlon van Langedijk die op 14 juni 2023 plaatsvindt. Het startbewijs zit bij de clinic inbegrepen.

Kosten: €95 incl. wedstrijddeelname

Aanmelding mogelijk tot 1 april

Meer informatie

Triotters - Start2Tri Eindhoven

1 mei - 3 september
Open

Contactpersoon: Karin van Leersum – informatie.triotters@gmail.com

Doelgroep: 16+

Opzet: Tijdens de gehele periode zullen er gezamenlijke zwem-, fiets- en looptrainingen gegeven worden. Naar aanloop van de wedstrijd zal je daarnaast nog gebruik kunnen maken van aangepaste trainingsschema’s. We zullen 2 lezingen en 4 workshops organiseren. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een dag om de locatie en het parcours te verkennen en er zal begeleiding zijn tijdens de voorbereidingsweken en tijden de wedstrijd. De Start2Tri is gecombineerd met de High Tech Campus Triatlon op 3 september.

Op de eerste maandag (1 mei) zal er een gezamenlijke bijeenkomst zijn met aansluitend een zwemtraining. Tijdens deze avond krijg je alle informatie over de periode die zal volgen. De lezingen en workshops staan in het teken van triathlonspecifieke aspecten, zoals bijvoorbeeld wisselen en zwemmen in open water. Na de wedstrijd op 3 september zal er een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden en mocht je het leuk vinden dan mag je de rest van het jaar nog met ons meetrainen.

Kosten: €100 excl. wedstrijddeelname

TriCATS Aalten - Start2Tri Achterhoek

3 april - 25 juni
Open

Contactpersoon: Hans Lammers – trihans63@gmail.com

Doelgroep: 20+

Opzet: Overweeg jij om mee te doen aan een triatlon maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of wil je je ook eens onder begeleiding van een ervaren trainer/coach gericht voorbereiden op een triatlon?
In 12 weken word je door middel van trainingen en workshops, klaargestoomd voor de sprint triatlon van Aalten/Bredevoort (laatste zondag van juni). Zo weet je precies wat voor materiaal je nodig hebt voor een triatlon, hoe de wissels tussen de drie onderdelen verlopen en welke voeding je mee kunt nemen onderweg.
Na de informatie avond op 14 maart ontvang je van ons een trainingsschema voor 12 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau. Daarnaast heb je iedere week één gezamenlijke training. In 12 weken gaat het om 4 looptrainingen, 4 fietstrainingen, 2 zwemtrainingen en 2 combitrainingen. Tijdens deze trainingen hebben we extra aandacht voor techniek en triatlon specifieke aspecten. Denk hierbij aan wisselen en zwemmen in open water.

Kosten: €120 excl. wedstrijddeelname

 

Meer info

TTvW Hof van Twente - Start2Tri Markelo

25 februari - 20 mei
Open

Contactpersoon: Mieke Prins – secretaris@ttvw.nl

Doelgroep: 20+

Opzet: 10 zwemtrainingen en 4 tri trainingen. De zwemtrainingen zijn op maandagavond (20.00-20.45u) en/of vrijdagavond (17.45-18.30u) vanaf 3 februari t/m 2 juni. De tri-trainingen zijn op 4 zaterdagen van 12.30-14.00u op 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei. De zwemtrainingen zijn er op gericht je slag te verbeteren en met opbouwende schema’s je algehele conditie te verbeteren. De tri-trainingen zijn gericht op alle onderdelen en ook de wissels en starten ook bij het zwembad.

Kosten: €85

 

Meer informatie

Triathlon Club Alphen - Start2Tri Alphen a/d Rijn

25 april - 8 juli
Open

Contactpersoon: Irma Slingerland – Irma@triathlonclubalphen.nl

Doelgroep: 16+

Opzet: Een mooie kennismaking met de triathlon sport.  Train 10 weken mee in de verschillende disciplines.  De cursus wordt afgesloten met een zelf georganiseerde wedstrijd.

Kosten: €75

Aanmelden mogelijk tot 24 april

Meer informatie

Start2Tri - Triami Deventer

1 maart - 7 mei
Open

Contactpersoon: Heleen Middelkoop – secretaris@triami.nl

Doelgroep: 16+

Opzet:

Ieder voorjaar organiseert Triami een kennismakingscursus met de triathlonsport (Start2Tri) die voorbereidt op de Triami Sprint Triatlon in Deventer. Deze 1/16e triathlon (250m zwemmen, 10km fietsen en 2,5km lopen) is de ideale wedstrijd voor je eerste triathlon, en vanwege het compacte parcours ook goed te volgen voor toeschouwers.

In een 6-tal clinics maak je kennis met de triathlonsport, en bereid je jezelf voor op de Triami Sprint Triathlon in Deventer (www.triathlondeventer.nl).
Clinic 1: informatie over de cursus, gevolgd door een zwemtraining.
Clinic 2: Looptraining.
Clinic 3: Fietsmateriaal, afstellen en fietstraining.
Clinic 4: Zwemtraining.
Clinic 5: Wisseltraining.
Clinnic 6: Wedstrijdvoorbereiding gevolgd door parcoursverkenning en looptraining.

Onder deskundige, en enthousiaste, begeleiding worden alle facetten van de triathlonsport behandeld. Naast de clinics mag je in de maanden maart en april ook deelnemen aan alle reguliere trainingen van Triami. Deelname staat vrij aan iedereen die graag zijn (eerste) triathlon wil volbrengen, minimaal zijn A-zwemdiploma heeft, en 16 jaar of ouder is.

Kosten: €25 excl. wedstrijddeelname

Meer informatie

Start2Tri Rotterdam - Trackstars | Z&PC | RWC Ahoy | PAC | RA (aspiranten 8-12 jr)

2 april - 25 juni
Open

Contactpersoon: René van Dijke – start2tri@trackstars.nl

Doelgroep: 8 – 12 jaar

Opzet: Vijf verenigingen bundelen deze zomer hun krachten om kinderen van 8-12 jaar in Rotterdam kennis te laten maken met de triathlonsport. Op 2 april is een Kick Off voor ouders en kinderen bij de Willem Alexander Roeibaan. Tussen 17 april en 22 juni zijn er zwem-, fiets-, hardloop- en combinatietrainingen. Op zondag 25 juni sluiten we de cursus feestelijk af met deelname aan een van de jeugdwedstrijden van TRI Rotterdam.

Kosten: €35 incl. wedstrijddeelname

Aanmelden mogelijk tot 1 april

Meer informatie

Start2Tri Emmen/Klazienaveen - Triathlonvereniging De Boks

31 maart - 9 juli
Open

Contactpersoon: Robert Bais – info@triathlonteamdeboks.nl

Doelgroep: 16+

Opzet:

– info avond op 27 maart om 18.30 uur in het Aquarena
– 26 gezamenlijke trainingen en een passend schema tot aan de Triathlon Klazienaveen
– Parcoursverkenning triathlon Klazienaveen
– Deelname aan 1/8e of OD Triathlon in Klazienaveen
– Deelname aan de zwemprestatietocht in Klazienaveen
– Eigen trisuit

Kosten: €170 incl. wedstrijddeelname

Aanmelden mogelijk tot 30 maart

Meer informatie

Start2Tri Hollandia - Hoorn

25 maart - 25 juni
Open

Contactpersoon: Remco Geltink – remco.geltink@quicknet.nl

Doelgroep: 20+

Opzet: De Hoornse Triathlonvereniging Hollandia wil graag beginnende triatleten begeleiden in hun ‘Road to the Ironman’ voor met name de 4184 en 5150 evenementen. We gaan dit doen door een 12 weken durende Start2Tri cursus aan te bieden. In deze cursus krijgen beginnende triatleten diverse facetten van de triathlonsport aangeboden zodat ze zo goed mogelijk voorbereidt aan de start komen te staan.
Op 25 Maart starten we met een informatiebijeenkomst in de AV Hollandia kantine op de Blauwe Berg.

Kosten: € 105 excl. wedstrijddeelname

Meer informatie

Start2Tri JEUGD TLV De Langstraat - Waalwijk

29 maart - 4 juni
Open

Contactpersoon: Roos Schoonderbeek – roosschoonderbeek_1@hotmail.com

Doelgroep: Aspiranten (8-11 jaar) en jeugd (12-15 jaar)

Opzet: In 10 weken stomen wij je klaar voor de deelname aan jouw allereerste echte triathlon op 4 juni 2023! Bij de Tanis Triathlon de Langstraat doe je mee aan de 1/16 of 1/32 triathlon. 10 weken lang, elke week onder deskundige begeleiding aan de benodigde zwem-, fiets- en loopconditie werken. Woensdag; loop training en op Zaterdag: fiets en zwemtraining. Tijdens de trainingen wordt ook aandacht besteed aan de techniek. Daarnaast worden er veel tips over onder andere materialen en voorbereiding gegeven.

Kosten: € 27,50 incl. wedstrijddeelname

Aanmelden mogelijk tot 29 maart

Meer informatie

Start2Tri TLV De Langstraat - Waalwijk

28 maart - 4 juni
Open

Contactpersoon: Ad Schoonderbeek – tlvdelangstraat@home.nl

Doelgroep: 16+ (zie ook hierboven voor onze Start2Tri-cursus voor jeugd)

Opzet: In 10 weken word je de beginselen van de drie onderdelen van de triathlon bijgebracht. Aan het eind zal de cursus afgesloten worden met een officieele 1/8 triathlon, (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen) tijdens de De Langstraat Triathlon te Waalwijk. Deze wedstrijd wordt op zondag 4 juni 2023 georganiseerd bij ons clubhuis aan de Drunenseweg 23 te Waalwijk.

Kosten: € 65 incl. wedstrijddeelname

Aanmelden mogelijk tot 26 maart

Meer informatie

MVG2Tri Delft

29 maart - 16 juni
Open

Contactpersoon: Marjan van Galen – marjan@mvgsport.nl

Doelgroep: 20+

Opzet: MVG2Tri-trainingen ter voorbereiding op Triathlon Delft of het wedstrijdseizoen. Alles komt aan bod
Hoe train ik voor mijn (eerste) triathlon? Hoe bereid ik me voor? Wat heb ik nodig?
Wellicht vind je het als zwemmer, fietser of hardloper eens leuk om alle drie de sporten te beoefenen. Of je hebt wel wat triathlonervaring, maar wil je toch graag tips & trucs voor bijv het open water zwemmen, de wissels, materialen, ed?

MVG2Tri bestaat uit
* 10 trainingen: Krachttraining; Open water zwemtrainingen; Fietstrainingen; Hardlooptraining; Koppeltrainingen (overgang zwemmen-fietsen-lopen);
* Wedstrijdvoorbereiding met praktische tips & trucs;
* Persoonlijke begeleiding in groep van maximaal 8 atleten;
* Schema voor 1/4, 1/8 of 1/16 triathlon;
* Met veel plezier samen naar een mooi doel trainen.

Kosten: € 175 (excl. wedstrijddeelname)

Aanmelden mogelijk tot 26 maart

 

Meer informatie

Start2Tri Almere

31 maart - 26 mei
Open

Contactpersoon: Jefry Visser – jefry@triple-performance.nl

Doelgroep: beginnende triatleten.

Opzet: Welkom in de wereld van de triathlon! De START2TRI cursus is bedoeld voor de beginnende triatleet. Tijdens de START2TRI cursus word je meegenomen in de wereld van triathlon. Hylke Sietzema, hoofdcoach en founder van Tri2one Coaching, neemt jou mee in de wereld van triathlon en zorgt dat je goed voorbereid, verantwoord en zonder twijfels kunt starten bij je eerste of volgende triathlon!

Kosten: € 59 (excl. wedstrijddeelname)

Aanmelden mogelijk tot 28 maart

Meer informatie

Start2Tri Groningen

22 maart - 4 juni
Open

Contactpersoon: Bettina Hamming-Wiersma – bettinawiersma@gmail.com

Doelgroep: 20+ en studenten

Opzet: Tijdens de Start2Triathlon cursus worden de deelnemers in 10 weken de beginselen van de drie onderdelen bijgebracht. Samen met 24 triatleten in spé maak je kennis met trainen voor de triathlon. Gezamenlijk wordt toegewerkt naar de Speedman, een 1/8 triathlon die op 4 juni door GVAV Triathlon in Groningen wordt georganiseerd.

Kosten: € 75 (excl. wedstrijddeelname)

Aanmelden mogelijk tot 10 maart

Start2Tri Tri Center Maastricht

11 april - 28 juni
Open

Contactpersoon: Berry Moonen – berry@tri-center.nl

Doelgroep: 16+

Opzet: De ideale manier om met de triathlonsport kennis te maken! Met deze start 2 tri cursus sta je goed voorbereid aan de start van je eerste triathlon. In 10 trainingen werken we toe naar de triathlon in Stein. Alle onderdelen van de triathlonsport worden behandeld. Dit zijn 4 disciplines, zwemmen, fietsen, lopen en de wissels. We zullen ook informatie geven over voeding en materiaal en bereiden je voor op deelname aan de triathlon van Stein.

Uiteraard zijn de trainingen ook geschikt voor de (licht) gevorderde triatleet om nog meer ervaring op te doen en tips en tricks te krijgen. Of om bijvoorbeeld die wissel net even wat sneller te doen!

Kosten: € 149 excl. wedstrijddeelname

Aanmelden mogelijk tot 11 april

Meer informatie

EDOSports Maastricht

14 maart - 4 juni
Open

Contactpersoon: Edwin Dasselaar – edwin@edosports.nl

Doelgroep: 20+

Opzet: 12 weken trainingsschema / 3 Clinics / 8 Gezamenlijke trainingen / Wedstrijdbegeleiding / Startbewijs 043 triathlon Maastricht (https://www.bearsports.nl/events/043triathlon/) op zondag 4 juni (incl. daglicentie NTB). Na de informatie kick-off avond (dinsdag 14 maart) ontvang je van ons een trainingsschema voor 12 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau toewerkend naar de door jouw gekozen afstand. Daarnaast heb je iedere dinsdag één gezamenlijke training of clinic. In 12 weken gaat het om 3 looptrainingen, 2 fietstrainingen, 2 zwemtrainingen en een combitraining. Tijdens deze trainingen hebben we extra aandacht voor techniek en triathlonspecifieke aspecten. De andere dinsdagen heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de 3 clinics die we geven gericht op de specifieke aspecten van triathlon. Denk hierbij aan wisselen en het zwemmen in open water.

Kosten: Sprintafstand: €160,-  Standaardafstand: €180,- (incl. wedstrijddeelname)

Aanmelden mogelijk tot 14 maart 2023

Meer informatie

3SL-Sports - Twello

31 maart - 25 juni
Open

Contactpersoon: Simon Krukkert – info@3sl-sports.nl

Doelgroep: 12+

Opzet: Het doel is om in 12 weken tijd naar de 1/8 Voorster triathlon toe te trainen op 25 juni 2023. Elke vrijdagavond wordt er een gezamenlijke training aangeboden. Er zijn 12 gezamelijke trainingen. De laatste gezamenlijke training is op 16 juni. Ook krijgt iedere atleet een schema om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn of haar triathlon. De atleten moeten zelf beschikken over: Een sportfiets (niet elektrisch), een helm en zwemdiploma A en B. In april start ook een borstcrawlcursus in bij zwembad de Schaeck in Twello. Hier kan de atleet zich apart voor opgeven. Afmelden na inschrijven is mogelijk tot 25 maart. Er wordt dan € 10,- administratiekosten berekend.

Kosten: 100 euro exclusief wedstrijddeelname.

Aanmelden mogelijk tot 25 maart 2023

Meer informatie (vanaf 22 februari)

Triathlon Vereniging Hilversum - Start2Tri TVH

13 april - 18 juni
Open

Contactpersoon: Coby Pronk – start2tri@tvhilversum.nl

Doelgroep: 18+

Opzet: We werken in 10 weken toe naar de sprinttriathlon van Nederhorst den Berg. Dat is 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen. Elke week krijgt de groep 3 trainingen, zwemmen op donderdagavond, fietsen op dinsdagavond en lopen op woensdagavond. Ook komen er combitrainingen en wisseltrainingen in het programma.

Kosten: 75 euro en daarbij komt 45 euro voor deelname aan de wedstrijd

Aanmelden mogelijk tot 31 maart 2023

We zijn ook te vinden op Instagram #triathlonvereniginghilversum

Meer informatie
Lees volgend artikel

Jeugd- en juniorencircuit

Het Jeugd- en juniorencircuit is dé ontmoetingsplek voor jonge atleten tussen de 12 en 19 jaar. Iedereen van elk niveau is welkom en sportplezier staat voorop! Het landelijke ... Lees meer