Nederlandse Triathlon Bond

Wie we zijn en wat we doen

NTB: Jouw startpunt bij nieuwe uitdagingen

De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 139 triathlonverenigingen, 92 organisaties van evenementen en de ca. 11.000 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis circa 27.000 daglicentiehouders. De NTB is aangesloten bij NOC*NSF, Europe Triathlon en de World Triathlon. De NTB overkoepelt alle combiduursporten.

Opgericht in 1987, maken we het al ruim 35 jaar mogelijk dat triatleten, duatleten en andere combiduursporters hun hobby uitoefenen tijdens veilige evenementen in heel Nederland. In onze Visie 21+ hebben we met onze leden afgesproken de komende jaren te werken aan triathlon en de NTB als een sterk merk. Ook bouwen we aan levendige clubs en sterke evenementen. Daarnaast faciliteren wij de opleiding en bijscholing van hoogwaardig kader en zorgen we voor een sterke (topsport)structuur. Bijzondere aandacht is er voor jeugd als doelgroep in de combiduursporten.

Visie 21+

Onze leden lezen Transition Magazine, ons lifestyle blad met achtergrondinformatie, wedstrijdverslagen, trainingsartikelen en tips, omlijst met prachtig beeld van de sporten waar wij trots op zijn.

Bij de NTB werken bevlogen professionals en toegewijde vrijwilligers. Ons bondsbureau is gevestigd in het hart van de sport, op Papendal in Arnhem. Al onze overige contactgegevens hebben we netjes voor jou op een rijtje gezet.

Abonneer nu
Hoe je ons kunt bereiken
Lees volgend artikel

Hoe je ons kunt bereiken

Routebeschrijving naar ons kantoor Papendal is centraal gelegen in Nederland en daardoor goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Auto Als je het terrein ... Lees meer