Transition magazine

Ons prachtige lifestyle ledenblad en een website voor iedereen

Ons prachtige lifestyle ledenblad en een website voor iedereen

TRANSITION is sinds 2016 het officiële magazine van de Nederlandse Triathlon Bond, met daarin aandacht voor triathlon, duathlon en andere combiduursporten. De naam Transition is gekozen omdat we als NTB méér vertegenwoordigen dan de triathlonsport alleen. We zijn er voor alle sporters die een combiduursport beoefenen. Transition staat voor wissel(zone), het element dat alle combiduursporten gemeenschappelijk hebben en dat ze verbindt.

Transition Magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is gericht op onze sport als lifestyle met de focus op achtergronden, interviews, training, voeding en beleving.

Op de aan het magazine gekoppelde website www.transition.nl is uitgebreid aandacht voor actuele nieuwsberichten, voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen, een actueel archief, kalenders en ranglijsten.

Een los abonnement op “Transition” kost € 40,- per jaar, inclusief verzending. Een abonnement in het buitenland kost € 70. Voor NTB-leden is het abonnement op het magazine inbegrepen in het Basislidmaatschap.

Voor informatie over de mogelijkheden om te adverteren in Transition, kunt u contact opnemen met Ying! Media (Ying Mellema) tel. 06 – 10042999  / info@yingmedia.nl.

Vul het aanmeldformulier in om nu een abonnement te nemen op het NTB-magazine  “Transition” . Na aanmelding ontvangt u z.s.m. een bevestiging en een acceptgiro voor de betaling van het abonnementsgeld.

Abonneer nu
Volg ons op ISSUU
Digitale lezer?

Volg ons op ISSUU

Transition Magazine wordt na verschijning ook gepubliceerd via ons ISSUU-kanaal. Lees je liever digitaal? Dan is dat voor jou de plek! Met een gratis account kun je het blad ook downloaden, zodat je het overal kunt lezen, zelfs als je offline bent.

Lezen via ISSUU
Lees volgend artikel

Nieuws

Onze nieuwsberichten, voor jou op een rij gezet. Aankondigingen van bijeenkomsten en evenementen, achtergronden uit de sport en bondsmededelingen, je vindt ze hier. Voor ... Lees meer