Jeugdtriathlon

Informatie, inspiratie en support voor alle betrokkenen die met jeugd (willen) werken

Verenigingen

'Ik zit op triathlon': visie, informatie en ondersteuning voor (het opstarten) van een jeugdafdeling

Organisaties

Alles wat je weten wil over (ondersteuning bij) de organisatie van jeugdwedstrijden. Gewoon doen!

Triathlon op school

Van spreekbeurtpakket en clinics op school tot de organisatie van een scholierentriathlon

Sportouders

Voor een fijne begeleiding van sportende kinderen

Jeugdtrainers

Informatie en inspiratie voor het trainen van pupillen, aspiranten, jeugd en junioren

Mooie wedstrijden, levendige clubs, allerhande trainingsfaciliteiten en prettig kader. Fijne omstandigheden om te genieten van onze combiduursport en in grote delen van Nederland heel goed geregeld. Voor volwassenen…

We werken er binnen de NTB hard aan om een stevig jeugdfundament te leggen onder de van origine in Nederland vooral op volwassenen ingerichte triathlonsport. Omdat we het ieder kind in Nederland gunnen om dichtbij huis ‘op triathlon’ te kunnen en te ontdekken hoe leuk, veelzijdig, stoer, afwisselend, uitdagend en gezellig de sport is.

En dat werkt! Meer en meer verenigingen en organisaties zijn actief bezig met jeugdtriathlon, waardoor er steeds meer kansen voor de jeugd ontstaan. Nieuwe jeugdtrainers worden geschoold en steeds meer scholen zijn betrokken bij de sport. Het enthousiasme van deze partijen werkt aanstekelijk en inspireert anderen om mee te bewegen.

In de komende jaren zal de olievlek zich verder verspreiden. We helpen alle geïnteresseerden graag (verder) op weg. In dit kenniscentrum bedienen we vijf doelgroepen, die allen zeer nauw bij de verdere groei en ontwikkeling van jeugdtriathlon betrokken zijn.

Jeugdverenigingen Regionale jeugdwedstrijden Jeugd- en juniorencircuit