Terug naar Jeugdtriathlon

Triathlon op school

Van spreekbeurtpakket en clinics op school tot de organisatie van een scholierentriathlon

  1. Ontdek de mogelijkheden!
  2. Downloads

Zwemmen, fietsen en rennen. Of rennen, fietsen en rennen. Of zwemmen en rennen. Of zelfs rennen, fietsen en schaatsen. Triathlon is onderdeel van een heel veelzijdige, leuke, stoere, afwisselende, uitdagende en gezellige combiduursport.

Een sport waar we alle kinderen in Nederland heel graag kennis mee laten maken. Omdat we zeker weten dat een jeugdtriathlonvereniging voor veel kinderen een heel fijne plek is om sportplezier en positieve energie op te doen en samen met vrienden te genieten van heel diverse sportactiviteiten.

Nederlandse Triathlon Bond

Ontdek de mogelijkheden!

De komende tijd ontwikkelen we diverse producten voor iedereen die de triathlonsport op school onder de aandacht wil brengen. Denk bijvoorbeeld aan een spreekbeurtpakket voor kinderen in het basisonderwijs, een lespakket voor leerkrachten die in het basisonderwijs triathlonlessen willen verzorgen en informatie over het organiseren van een eigen scholentriathlon.

Voor het voortgezet onderwijs onderzoeken we in samenwerking met Olympic Moves of triathlon, duathlon of zwemloop kan worden opgenomen in het scholenprogramma.

Wil je nu al een spreekbeurt geven en informatie ontvangen?

Overwegen jullie een scholentriathlon te organiseren, of mee te doen aan een lokale jeugdwedstrijd? En/of wil je clinics (laten) verzorgen op jullie school?

Deel je ideeën, plannen, wensen en vragen met ons; we helpen je graag verder. In praktische zin kunnen we bijvoorbeeld ondersteunen met leenhelmen en diploma’s.

Mail naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

Downloads

*Aan nog niet beschikbare downloads wordt gewerkt. Hou deze pagina in de gaten!

Lees volgend artikel

Jeugdtrainers

Training geven aan pupillen (4-7 jaar), aspiranten (8-11 jaar), jeugd (12-15 jaar) en junioren (16-19 jaar) vraagt om andere vorm, inhoud en begeleiding van trainingen dan het ... Lees meer