Terug naar Partners

Z3R0D

Z3R0D kleedt Nederlandse triatleten tot en met Spelen Parijs

Z3R0D, het Franse triathlonmerk en de Nederlandse Triathlon Bond hebben een samenwerkingsovereenkomst die loopt tot en met de Spelen van 2024 in Parijs. Ook tijdens de Spelen van Tokio zullen de Nederlandse triatleten in race-uniformen van Z3R0D optreden.

Z3R0D biedt expertise in ontwerp en innovatie in textiel en het productieproces met maatwerk voor uniformen voor korte en lange afstanden en voor paratriatleten. De racekleding komt behalve voor de olympische en paralympische selectie ook beschikbaar voor andere atleten die namens de NTB uitgezonden worden naar EK’s en WK’s. Voor agegroupers komt er een webshop waarin zij race-uniformen en trainingskleding kunnen aanschaffen in de intussen bekende stijl van het nationaal team, die zoveel mogelijk gehandhaafd zal worden in de nieuwe kledinglijn. Z3R0D gaat de komende jaren ook de roodwitblauwe kampioenstruien voor de NK’s leveren.

Het partnership is gericht op race, trainings- en representatiekleding. Het gerenommeerde Franse merk ondersteunt al tal van andere internationale topatleten.

Website Z3R0D
Lees volgend artikel

TriathlonWorld

Lees meer