Terug naar Partners

TrainingPeaks

Eén plek voor al je trainingsgegevens

Eén plek voor al je trainingsgegevens

TrainingPeaks biedt een complete web-, mobiele en desktop-oplossing waarmee slimme en effectieve duurtraining mogelijk wordt gemaakt. Ze hebben een applicatie voor atleet en coach. Met TrainingPeaks kan je je trainingsgegevens uploaden, trainingen bekijken, notities toevoegen en analyses maken om goede beslissingen te nemen in je volgende trainingen. TrainingPeaks wordt gebruikt door onze topsportatleten en hun coaches en met de geboden korting kan ook jij hier gebruik van maken. 

Voordeel atleten: probeer een gratis basisaccount en krijg 20% korting op een premium account. NTB-leden met een actieve atletenlicentie of jeugdlicentie kunnen deze korting krijgen. Heb je wel een licentie maar (nog) geen kortingscode? Stuur dan een mail naar communicatie@triathlonbond.nl.

Voordeel coaches: ontvang 20% korting (van toepassing op een maandelijkse fee van $49). Stuur een mail naar support@trainingpeaks.com om hier aanspraak op te maken.

Website TrainingPeaks
Lees volgend artikel

Sportzot

Brouwerij De Halve Maan daagde de gangbare biertraditie uit en lanceerde in 2018 als eerste brouwerij in België een alcoholvrij speciaalbier. Na jarenlang onderzoek, ... Lees meer