Terug naar Partners

Watersley Sports & Talent Park

Trainingsweekend met topsportfaciliteiten

Trainingsweekend met topsportfaciliteiten

Sittard is de topsportregio bij uitstek en Watersley Sports & Talentpark is daar ook te vinden. Ze hebben een wooncampus gecreëerd waar wonen, opleiden, werken en vrije tijd met elkaar verbonden worden waardoor er een ‘levendige’ topsportgemeenschap ontstaat. Watersley is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland verblijven. Onze topsporters wonen en leven ook op dit wooncampus.  

 Zoek jij een toffe locatie om met je vereniging, team of triathlon vriendenclub een weekend lang te trainen? Dan kan ook jij op het park verblijven voor een ‘Shortstay’ met de nabijheid van de topsportfaciliteiten. Op Watersley heb je alles bij de hand: inpandige fietsenstalling, maaltijdservices, zwembad op fietsafstand en mooie fiets- en looproutes meteen als je de deur uitstapt. 

Website Watersley
Lees volgend artikel

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij door te helpen bij het vinden en regelen van de zorg. Zorg die het best passend is voor de klant. En door ondersteuning bij een zo ... Lees meer