Terug naar Partners

Zilveren Kruis

Zorg goed geregeld

Zorg goed geregeld

Zilveren Kruis staat haar klanten altijd bij door te helpen bij het vinden en regelen van de zorg. Zorg die het best passend is voor de klant. En door ondersteuning bij een zo vitaal mogelijk leven. Bij dat laatste past natuurlijk een goede samenwerking met ons omdat we altijd zoeken naar de beste manier van trainen en racen, zonder blessures en volop fit zijn.

Voordeel bij je zorgverzekering via de Nederlandse Triathlon Bond.
Bekijk hier het aanbod voor 2020

Bekijk de collectieve korting hier.

Website Zilveren Kruis Vraag het de sportarts
(6 tips)
Fit de winter door

(6 tips)

Als de dagen kort worden, het zonlicht schaars en de avonden lang, koud en nat, dan verdwijnt al snel de motivatie om te trainen. Als je niet oppast lig je tijdens je off-season apathisch op de bank tijdens de zoveelste avond bingewatchen, komen er kilo’s aan die je er moeilijk weer af krijgt en pak je de ene verkoudheid na de andere mee, als je niet door de griep geveld bent. Tijd voor positiviteit! Samen met NTB-partner Zilveren Kruis presenteert Transition zes gouden tips om de winter gezond en fit door te komen.

Lees verder
Voorkomen en genezen
Blessureleed

Voorkomen en genezen

Blessures lijken de ‘worst nightmare’ voor elke sporter. Een combinatie van verschillende sporten kan uitkomst bieden bij het voorkomen en herstellen van blessures. Wat moet je doen en wat moet je vooral niet doen?

Lees verder
Lees volgend artikel

Z3R0D

Z3R0D, het Franse triathlonmerk en de Nederlandse Triathlon Bond hebben een samenwerkingsovereenkomst die loopt tot en met de Spelen van 2024 in Parijs. Ook tijdens de Spelen van ... Lees meer