Terug naar Partners

TriathlonWorld

Triathlonworld is de grootste triathlonwinkel in de Benelux

TriathlonWorld is met vestigingen in Terneuzen, Meppel en Den Haag én een online winkel de grootste aanbieder van hoogwaardige triathlonproducten in Nederland.

Onderdeel van de samenwerking is dat iedereen die zich aanmeldt als nieuw lid bij de NTB, of meedoet aan een Start2Tri-cursus bij een van onze aangesloten verenigingen, van TriathlonWorld een handig starterspakket krijgt. In dit pakket zit een bidon, een energiegel, sportdrank, een startnummerband, badmuts en een flyer met handige tips voor als je net begint met triathlon.

Triatleten die willen meedoen aan internationale wedstrijden zoals EK’s en WK’s, kunnen binnenkort bij TriathlonWorld in Den Haag ook NTB teamkleding passen.

Alle leden van de NTB krijgen met de code ‘NTB2024’, 10% korting bij de online aankoop en door je licentie te tonen in de winkels. De korting is niet geldig op sale, elektronica en fietsen.

Nederlandse Triathlon Bond
Website TriathlonWorld
Lees volgend artikel

Mainport

MainPort ’s strategie is het vertalen van innovatie IT techniek naar bruikbare diensten. In het bijzonder betreft dit video toepassingen in de Cloud. Een aantal van deze ... Lees meer