Terug naar Partners

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij wil sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, zodat Nederland gelukkiger en gezonder wordt. Daarom is Nederlandse Loterij trotse sponsor van TeamNL. Door topsporters te laten excelleren. Want zíen sporten, dóet sporten. En sport brengt mensen samen. Als we juichen voor ‘oranje’ tijdens de Olympische Spelen, tijdens de woensdagavondtraining of aan de zijlijn bij de F’jes, sport verbindt.

Als grootste financier van de Nederlandse sport – in 2017 ontving NOC*NSF 44 miljoen euro – maakt Nederlandse Loterij sport toegankelijk voor iedereen. Van jong tot oud, van Olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Een mooi voorbeeld van onze samenwerking met TeamNL is de Nederlandse Loterij Sport Tour, een tour langs een aantal grote sportevenementen van TeamNL in Nederland. Daar verbinden we top- en paralympisch sporters met amateursporters met en zonder handicap. Tijdens deze events kunnen mensen zelf ontdekken welke sport ze past en wat er in hun buurt mogelijk is. Uiteindelijk willen we iedereen in Nederland aan het sporten krijgen.

Website Nederlandse Loterij
Lees volgend artikel

OnePlan

OnePlan biedt software aan die het mogelijk maakt om een evenement tot in detail te plannen. Plan routes, selecteer items die nodig zijn voor de organisatie (borden, tenten, ... Lees meer