Terug naar mijntriathlonNL

mijntriathlonNL voor organisaties

Wegwijs worden in het aanmaken en beheren van een evenement

  1. Rollen en rechten mijntriathlonNL
  2. Een nieuw evenement aanmaken
  3. iFrame
  4. Werken met een wachtlijst
  5. Startnummers toekennen
  6. Check-in app

Rollen en rechten mijntriathlonNL

Om een nieuw evenement aan te kunnen maken, de inschrijvingen te kunnen beheren en facturen te kunnen betalen heb je toegang nodig tot het account van de organisatie in mijntriathlonNL. Deze toegang krijg je met behulp van een zogenaamde ‘rol’. Zo’n rol wordt toegevoegd aan je persoonlijke account zodat je via jouw eigen account bij de gegevens van de organisatie kunt komen. Iedereen die iets in het systeem moet kunnen voor de organisatie heeft dus een eigen (gratis) gebruikersaccount nodig voor mijntriathlonNL

Welke rollen zijn er? Beheer van rollen binnen mijntriathlonNL Aanmelden nieuw lid (voor een rol)

Een nieuw evenement aanmaken

Hoe maak ik een nieuw evenement aan? Kan ik het evenement van afgelopen jaar kopiëren? Hierover lees je alles in het Stappenplan nieuw evenement aanmaken.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met het bondsbureau: info@triathlonbond.nl

Stappenplan nieuw evenement aanmaken

iFrame

Er is een iframe beschikbaar waarmee je de gehele evenementenkalender of alleen de inschrijving van jullie evenement op de website van jouw organisatie kunt zetten.

iFrame code

Werken met een wachtlijst

Als jullie evenement vol zit dan kun je ervoor kiezen om te gaan werken met een wachtlijst. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst, ze betalen dan nog geen inschrijfgeld. Zodra er een startplek beschikbaar komt nodig je de eerste persoon op de wachtlijst uit om zich definitief in te schrijven en het inschrijfgeld te voldoen.

Werken met een wachtlijst

Startnummers toekennen

Een organisatie kan in mijntriathlonNL startnummers toekennen aan zowel individuele deelnemers als aan (estafette)teams.

Startnummers toekennen individuele deelnemers Startnummers toekennen aan teams

Check-in app

Met de Check-in app is het mogelijk om op locatie de QR-codes van deelnemers te scannen. Hiermee kun je deelnemers als ‘aanwezig’ registreren en/of persoons- en licentiegegevens controleren. Op deze manier kun je het proces aan de inschrijftafel soepel laten verlopen, zeker als er startnummers aan de inschrijvingen in mijntriathlonNL zijn toegevoegd.

Check-in app voor organisaties Waar vind ik mijn QR code?
Lees volgend artikel

mijntriathlonNL voor verenigingen

Om de leden van de vereniging te kunnen beheren en facturen te kunnen betalen heb je toegang nodig tot het account van de vereniging in mijntriathlonNL. Deze toegang krijg je met ... Lees meer