Terug naar mijntriathlonNL

mijntriathlonNL voor verenigingen

De verenigingsleden beheren? Zo werkt dat!

  1. Rollen en rechten mijntriathlonNL
  2. Aanmelden nieuwe (proef)leden
  3. Afmelden verenigingsleden

Rollen en rechten mijntriathlonNL

Om de leden van de vereniging te kunnen beheren en facturen te kunnen betalen heb je toegang nodig tot het account van de vereniging in mijntriathlonNL. Deze toegang krijg je met behulp van een zogenaamde ‘rol’. Zo’n rol wordt toegevoegd aan je persoonlijke account zodat je via jouw eigen account bij de gegevens van de vereniging kunt komen.

Welke rollen zijn er? Beheer van rollen binnen mijntriathlonNL

Aanmelden nieuwe (proef)leden

Een nieuw lid of proeflid kan eenvoudig aan de ledenlijst worden toegevoegd met behulp van het NTB ID nummer van die persoon. Het NTB ID is terug te vinden in het persoonlijke gebruikersaccount. Heeft iemand nog geen gebruikersaccount vraag diegene dan om zich (gratis) te registreren op mijntriathlonNL. Daarmee wordt er een account aangemaakt en beschikt het nieuwe lid over een NTB ID.

Hoe meld ik een nieuw (proef)lid aan?

Afmelden verenigingsleden

Alle NTB lidmaatschappen lopen per kalenderjaar en worden jaarlijks automatisch verlengd totdat een lidmaatschap wordt opgezegd.

Een lidmaatschap kan tot en met 30 november door de vereniging worden opgezegd in mijntriathlonNL . Een verenigingslid kan het lidmaatschap dus niet zelf opzeggen.

Alle licenties worden ieder jaar per 31 december beëindigd en hoeven dus niet te worden opgezegd.

Hoe zeg ik een lidmaatschap op?
Lees volgend artikel

mijntriathlonNL voor deelnemers

Om je in te kunnen schrijven voor een wedstrijd heb je een eigen gebruikersprofiel nodig voor mijntriathlonNL. Zo’n profiel is gratis en verplicht tot niets. Om een profiel ... Lees meer