Programma NTB-congres

‘Verbinden doen we met z'n allen’

We nodigen je uit voor het NTB congres op zaterdag 11 maart in Hotel Papendal. Het congres staat in het teken van terugblikken, netwerken, elkaar inspireren en vooruitkijken naar de toekomst. We willen onze leden weer in contact brengen met elkaar om ideeën te bespreken en afspraken te maken over ieders verwachtingen. Om uiteindelijk met alle belanghebbenden onze sport nóg mooier en beter te maken en terug te gaan naar het niveau waar we in 2019 stonden.

In de ochtend stelt het bestuur en de TR zich voor waarna er drie brainstormsessies plaatsvinden. Na de lunch en de mogelijkheid om te netwerken volgen er vijf workshops waarna er ruimte is voor een koffiepauze. Om 14.45 uur volgt een plenaire official- en reglementenpresentatie  en we sluiten de dag af met vier sprekers die over de ontwikkelingen in hun vakgebied praten.

Via mijn.triathlonbond.nl kan je je aanmelden voor het congres en voor de afzonderlijke brainstormgroepen, de workshops en voor de sprekers.

Het congres begint om 10.00 uur. De laatste sprekers eindigen rond 15.45 uur waarna we om 17.00 uur de dag definitief afsluiten.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur Job Boers – Start congres
10.05 uur Ellis van der Weerden
10.15 uur Thorwald Veneberg
10.30 uur Voorstellen bestuur en TR
11.00 uur Brainstormsessies
12.30 uur Lunch en netwerken
13.30 uur Workshops
14.30 uur Pauze
14.45 uur Interactieve official en reglementen presentatie
15.15 uur Middagsprekers

Op de congres pagina kan je de uitgebreide toelichting vinden voor het plenaire gedeelte, de brainstormsessies, workshops en de middagsprekers.

Volledig congres programma Toelichting congres sessies Direct aanmelden
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer