Najaarsvergaderingen 2018

Uitnodiging voor alle NTB-leden

Najaarsvergaderingen 2018

Op zaterdag 17 november vond het jaarlijkse NTB congres op Papendal plaats. Gebruikelijk was dat de regiosessies (de momenten waarop de leden van de Triathlon Raad beraadslagen met de besturen van verenigingen, organisaties en individuele leden over stukken als het Jaarplan en Begroting 2019 en mogelijke verkiezingen) plaatsvonden tijdens het congres. Op grond van de ervaringen van de afgelopen keren is echter besloten om de regiosessies apart te gaan organiseren. Op het congres was feitelijk te weinig tijd voor een goede discussie met elkaar en het slokte anderzijds ook teveel tijd op van het congres voor de bespreking van diverse andere interessante ontwikkelingen.

Daarom worden dit najaar drie regiosessies gehouden:

Maandag 26 november 19.30 uur bij AV PEC te Zwolle voor de regio Noord en Oost
Maandag 26 november 19.30 uur bij AV Almere ‘81 voor de regio West I en West II
Dinsdag 27 november 19.30 uur omgeving Tilburg regio Zuid (exacte locatie wordt bepaald op basis van de aanmeldingen).

Op de formele agenda staan met name de bespreking van het Jaarplan en de begroting voor 2019. Daarnaast zal er tijd en ruimte zijn om zaken te bespreken die voor de regio spelen c.q. actueel zijn, inbreng van de leden is daarbij uiteraard gewenst.

De regiovergaderingen zijn toegankelijk voor alle (vertegenwoordigers van) leden. Aanmelden kan door te mailen naar rembert.groenman@triathlonbond.nl.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer