Week van de Scheidsrechter van 1 tot en met 9 oktober

Bedank een official en win een kledingpakket

De Week van de Scheidsrechter is hét jaarlijkse moment waarop we onze officials massaal bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor de sport. We moedigen daarom zoveel mogelijk sporters, clubs en bestuursleden aan om onze officials in het zonnetje te zetten. Hoe? Bijvoorbeeld door deze #scheidsbedankt social activatie. Doe je ook mee?

 

Hoe doe je mee?

Stap 1: Bedenk waar jij als sporter, club, vrijwilliger of bestuur  juryleden en officials voor wil bedanken.

Stap 2:  Maak een video, of deel een foto, waarin je je richt tot de official en vertel waarvoor je de ‘scheids’ bedankt.

Stap 3:  Deel je persoonlijke video of foto vanaf 1 oktober om 10.00 uur op jouw social media kanalen. Voeg de hashtag #scheidsbedankt, #officialbedankt of #jurybedankt toe,

Stap 4:  Vraag je teamgenoten of clubgenoten ook om via social media de scheidsrechter, jurylid of official of te bedanken.

 

Waarom meedoen?

Geen wedstrijd zonder een scheidsrechter, jurylid en/of official. Elk weekend staan ze voor ons klaar. Ze maken deel uit van de sport. Het zijn (bijna) allemaal vrijwilligers. Ze dragen bij aan ons sportplezier. En zorgen uiteraard ook dat de regels correct worden toegepast en dat de wedstrijden veilig verlopen. Daar mogen we ze best eens extra om bedanken!

Winnen

Onder de juist geplaatste bedankvideo’s en -foto’s die tijdens de Week van de Scheidsrechter gedeeld worden met de #scheidsbedankt, #jurybedankt, #officialbedankt wordt een TeamNL kledingpakket verloot met daarop je eigen naam.

 

 

 

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer