Vacatures Teamcompetities Triathlon 

Teamleden gezocht

–Deze vacatures zijn inmiddels vervuld–

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe teamleden (M/V/X) voor de organisatie van de Teamcompetities Triathlon.

Nederlandse Triathlon Bond

Teamcompetities Triathlon en de NTB, wie zijn zij?
De Teamcompetities Triathlon bestaat inmiddels al 10 jaar. Deze omvat meerdere niveaus waarop triatleten in teamverband de mooie triathlonsport kunnen beoefenen, van Eredivisie tot en met (met ingang van 2024) de 3eDivisie. De Teamcompetities Triathlon wordt al sinds het begin georganiseerd door een groep van bevlogen vrijwilligers en maakt onderdeel uit van de NTB. Het team is verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van de competitie, waaronder het opstellen van de competitie kalender, het onderhouden van de contacten met organisaties en teams, de gehele logistiek van de branding en de social media. Vanwege het brede takenpakket om de competitie in goede banen te begeleiden zijn we op zoek naar 3 extra vrijwilligers, zoals hieronder omschreven.

Jaarlijks starten ongeveer 250 teams (m/v) uit alle hoeken van het land met in totaal 2000 unieke starters. Triathlon als teamsport: individuele atleten die in teamverband vol passie en plezier met elkaar strijden voor ieder punt. Van topsport op nationaal niveau met de snelste atleten van Nederland in de Eredivisie, via ambitieuze en gedreven teams die in onderlinge competities promotie proberen af te dwingen, tot en met enthousiaste verenigingsteams die elkaar uitdagen in een gedeelde passie. Individuele strijd en teamprestaties gaan hand in hand. Prestigieus en spectaculair: dit is ons verhaal.

Welke functies zijn beschikbaar?

Social Media
Binnen het team zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met social media, tijdens het wedstrijdseizoen willen we wekelijks posts plaatsen op onze diverse social mediakanalen. Buiten het seizoen ligt de frequentie iets lager, maar is er regelmatig leuk nieuws om te delen. Jij bent ons creatieve brein dat zorgdraagt voor een goede invulling van de posts. Je kunt daarbij gebruik maken van onze databank waarin alle foto’s van de afgelopen jaren zijn opgeslagen en je bent verantwoordelijk voor het toevoegen van de nieuwe foto’s van de aankomende seizoenen. Je denkt mee over de content van onze nieuwsbrieven en levert hiervoor input. Je bent beschikbaar in de avonduren en gedurende het wedstrijdseizoen (eind april – half oktober) ook regelmatig in het weekend om verslag te doen van de tofste wedstrijden binnen de triathlonsport.

Algemeen teamlid
Als algemeen teamlid houd je je bezig met diverse taken die zorgen dat de gehele competitie goed reilt en zeilt. Binnen het team van vrijwilligers is er een dynamische verdeling van deze taken en bekijken we graag samen met de teamleden op welk deel ze zich graag willen inzetten. Denk hierbij aan contacten met organisaties en teams, het logistieke plan van al onze branding, sponsoring, administratieve taken etc. Je bent beschikbaar in de avonduren en gedurende het wedstrijdseizoen (eind april – half oktober) ook regelmatig in het weekend om aanwezig te zijn bij de tofste wedstrijden binnen de triathlonsport.

Locatiehost
Als locatiehost ben je het gezicht van de Teamcompetities bij de wedstrijden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de teamcaptains, organisatie, timingpartner en jury, je beantwoordt vragen en helpt daar waar nodig. Denk daarbij aan het assisteren bij de prijsuitreiking en aanwezigheid bij de captainsbriefings. Voor deze rol is het van belang dat je een flink aantal wedstrijdweekenden beschikbaar bent en daarnaast ongeveer 6x per jaar in de avonduren voor (online) meetings.

Jouw profiel: wie zoeken we?
We zoeken iemand met affiniteit met de (triathlon)sport die energie krijgt van samen met het team van bevlogen vrijwilligers de Teamcompetities Triathlon neer te zetten voor de bijna 2.000 triatleten die er jaarlijks aan deelnemen. Je bent beschikbaar in de avonduren en een aantal (wedstrijd)weekenden. Je kunt snel schakelen met de diverse communicatiesystemen die wij gebruiken (onder andere Whatsapp en Trello) en zelfstandig opereren, maar je vindt het vooral leuk om onderdeel uit te maken van een team.

De voorwaarden: wat bieden wij?
●       Een vrijwilligersvergoeding.
●       Betrokken vrijwilligers die heel graag samen met jou de Teamcompetities Triathlon in de komende jaren verder versterken en door ontwikkelen.
●       Toffe triathlonwedstrijden door heel het land, in diverse formats.
●       Teamcompetities kleding (shirt, trui, jas)

Meer informatie & solliciteren

Is je interesse gewekt en/of heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Martin Vermeer (martin@teamcompetities.nl).

Je kunt je interesse en enthousiasme voor een van deze functies kenbaar maken bij Christie Brouwer (christie.brouwer@triathlonbond.nl).

www.triathlonbond.nl | www.teamcompetities.nl

Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer