Vacatures NTB bondsbestuur

Olympische topsport / Media en communicatie

*DEZE VACATURES ZIJN INMIDDELS VERVULD*

In verband met het verstrijken van de lopende zittingstermijn van één van de leden ontstaat er per 22 april een vacature in het NTB bondsbestuur. Tevens zoekt het NTB bondsbestuur naar een zevende bestuurslid. Beide vacatures worden bij voorkeur ingevuld door vrouwen als gevolg van het diversiteitsbeleid dat de NTB voert. NTB bestuursleden worden geacht zich als algemeen bestuurder op te stellen, er wordt derhalve niet met portefeuilles maar wel met aandachtsgebieden gewerkt.

Er ontstaat een vacature met het aandachtsgebied Olympische Topsport en een vacature met als aandachtsgebied Media en Communicatie. In overleg kan binnen het bestuur mogelijk ook onderling van aandachtsgebieden worden geruild. Voor de invulling van beide vacatures kunnen leden van de Triathlon Raad tot drie weken (1 april) voor de betreffende vergadering (TR van 22 april) kandidaten voordragen.

Mocht u belangstelling hebben voor een van beide functies, dan kunt u nadere informatie opvragen bij het NTB bondsbureau via rembert.groenman@triathlonbond.nl. Voor de kandidaat zijn relevante (recente) netwerken, bestuurlijke ervaring en affiniteit met de triatlonsport gewenst. Het profiel van NTB-bestuursleden vindt u hier.

Wilt u zich voordragen dan dient u zich voor 1 april te melden bij uw vertegenwoordigende TR-lid, het bondsbureau kan u daarbij verder verwijzen.

Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer