VACATURE 

Junior communicatiemedewerker (0,4 fte) M/V/X

— DEZE VACATURE IS INMIDDELS VERVULD – reageren is dus niet meer mogelijk —

Vanwege een verschuiving van rollen binnen het bondsbureau zijn wij vanaf januari 2022 op zoek naar een junior communicatiemedewerker (M/V/X)

Wie zijn wij?
De Nederlandse Triathlon Bond is de aanvoerder van combiduursport in Nederland. Wij verbinden en promoten en willen een gids zijn voor iedereen die de blik op onze sport richt. Voor onze leden zijn wij onder andere belangenbehartiger en organisator van sportaanbod en opleidingen. Op het bondsbureau werken dertien professionals dagelijks aan het mooier en groter maken van onze sport, met en voor onze tienduizend aangesloten sporters, dertigduizend daglicentiehouders, meer dan honderd verenigingen en evenzoveel organisatoren van evenementen. Onze organisatie is informeel en laagdrempelig ingericht. Binnen onze ondersteunende taakgebieden neemt ‘communicatie: informeren en inspireren’, een prominente plek in.

Wie ben jij?
Jij bent een startende communicatiemedewerker, iemand die net afgestudeerd is met communicatie als afstudeerrichting, of binnenkort afstudeert en alvast werkervaring op wil doen. Jij wilt leren terwijl je werkt en groeien in het communicatievak. Jij combineert enthousiasme en eigen initiatief met nauwkeurigheid en de flexibiliteit om ook buiten kantooruren te werken als onderdeel van het communicatieteam dat berichtgeving rondom belangrijke wedstrijden verzorgt en de social mediakanalen van de NTB bedient. De (triathlon)sport heeft jouw interesse en jij hebt een vlotte pen die foutloos Nederlands schrijft.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een klein en betrokken team, waarin jij aanspreekpunt bent voor diverse communicatieonderwerpen. Jij redigeert teksten, schrijft nieuwsberichten, bedenkt frisse manieren om onze content via social media te verspreiden en houdt de vinger aan de pols bij onze achterban. Jij bent ondersteunend aan de persvoorlichter en de manager communicatie en helpt met het maken van planningen en het bijhouden van voortgang. Tijdens belangrijke wedstrijdweekends draai jij mee in het team dat de berichtgeving namens de NTB verzorgt. Dit betekent soms ook aanwezig zijn bij evenementen. Daarnaast maak je deel uit van de redactie van Transition, het bondsmagazine van de NTB.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling in eerste instantie voor een jaar bij gebleken geschiktheid is verlenging tot eind 2024 ons uitgangspunt. In die periode ontwikkel jij je tot communicatiemedewerker op medior niveau.
  • Jouw salaris wordt ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sport. Ook werken vanuit een overeenkomst van opdracht/ZZP-constructie is mogelijk.
  • De NTB biedt een prettige en open werkomgeving op Papendal, die wij delen met de bondsmedewerkers van de KNWU. Daarnaast zijn er ruime thuiswerkmogelijkheden. Daarvoor krijg jij uiteraard een laptop en een telefoon van de zaak.

Meer informatie & solliciteren 
Is je interesse gewerkt en/of heb je vragen? Neem voor meer informatie over de functie contact met op met Martijn Keijsers, communicatiemanager (06-48931821). Je kunt je sollicitatie en curriculum vitae (of actueel LinkedIn profiel) uiterlijk 9 januari 2022 richten aan de NTB, t.a.v. Rembert Groenman (rembert.groenman@triathlonbond.nl).

www.triathlonbond.nl |www.transition.nl

Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer