Tristan en Trisha On Tour

Tristan en Trisha zoeken versterking en komen graag langs op jouw evenement!

Na een lange winterslaap zijn onze NTB mascottes Tristan en Trisha weer gespot bij de Keistad Zwemloop in Amersfoort. Zij zijn hét boegbeeld voor het  enthousiasme rondom evenementen en zorgen voor interactie met deelnemers en publiek. Kenmerkend als vrolijke, stoere en toegankelijke triatleten zijn zij ons levende visitekaartje voor de promotie van jeugdtriathlon.

Kruip nu in de huid van Tristan en Trisha
Een groep enthousiaste vrijwilligers kruipt regelmatig letterlijk en figuurlijk in de huid van Tristan en Trisha. Wij zijn op zoek naar versterking van deze leuke groep. Ben jij (of ken jij) iemand die onderdeel uit wil maken van het op de kaart zetten van de (jeugd)triathlonsport, die in een weekend naar keuze een dag(deel) beschikbaar is én 18 jaar of ouder is? Dan is deze flexibele rol echt iets voor jou!

Wij zorgen dat alle materialen op de juiste plek klaarliggen en je krijgt, naast je reiskosten, een kleine dag(deel)vergoeding als dank voor jouw inzet.

Mascottes op jouw evenement?
De aanwezigheid van Tristan en Trisha is een mooie toevoeging voor wedstrijdorganisaties die één of meerdere startseries voor jeugd hebben. Hun doel dit jaar: aanwezig zijn op zoveel mogelijk evenementen en heel veel nieuwe jeugd ontmoeten en motiveren om de groei van triathlon te bevorderen. Samen met wedstrijdorganisaties kijken wij per evenement hoe deze mascottes het beste ingezet gaan worden, gelet op de planning, locatie en beschikbaarheid van het mascotteteam. De aanwezigheid van Tristan en Trisha  is voor de organisatie gratis, maar zorgt voor en onbetaalbare ervaring.

Meld je nu aan!
Wil je onderdeel worden van dit unieke team? Wil je dat Tristan en Trisha aanwezig zijn op jouw evenement? Of heb je een andere vraag? Mail onze  collega Berteke  via berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer