Terugbetaling inschrijfgelden geannuleerde evenementen

.

De financiële administratie van de NTB is deze week begonnen met het – in afstemming met de betrokken organisaties – (al dan niet gedeeltelijk) terugbetalen van de inschrijfgelden van geannuleerde evenementen. Atleten die na 20 januari zijn ingeschreven en met iDeal hebben betaald vanuit hun account in ‘mijntriathlonNL’, ontvangen per evenement een creditfactuur met het retour te ontvangen bedrag.

Het percentage van het inschrijfgeld dat wordt geretourneerd verschilt per evenement (zie toelichting). Wie hier eventueel nog vragen over heeft wordt geadviseerd contact op te nemen met de betreffende organisatie. Organisaties die geen gebruik maken van het inschrijfsysteem van de NTB zorgen zelf voor eventuele terugbetaling van de inschrijfgelden. Ook inschrijvingen van vóór 20 januari – in het oude inschrijfsysteem – worden terugbetaald vanuit de organisaties.

Atleten die stonden ingeschreven voor startseries die deel uitmaakten van het Jeugd- en juniorencircuit ontvangen in de loop van volgende week bericht over de financiële afhandeling.

De bedragen worden z.s.m. na ontvangst van de creditfactuur teruggestort. Wie uiterlijk 30 april nog geen creditnota heeft ontvangen van een reeds geannuleerd evenement of op die datum nog geen geld terug heeft (maar wel een creditfactuur heeft ontvangen) wordt verzocht contact op te nemen met het NTB-bondsbureau* (info@triathlonbond.nl).

*Let op: dit geldt dus alléén voor inschrijvingen die ná 20 januari via mijntriathlonNL zijn gedaan en betaald met iDeal.

 

 

Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer