Schrijf je in voor de mixed teamrelay in Amsterdam!

Unieke mogelijkheid om in Nederland mee te doen aan een nieuwe olympische discipline

Schrijf je in voor de mixed teamrelay in Amsterdam!

De mixed teamrelay (MTR) is volgend jaar een nieuw onderdeel tijdens de Olympische Spelen in Tokio en TeamNL Triathlon is hard op weg zich te kwalificeren. Maar ook als je niet het niveau hebt voor de Olympische Spelen, kun je kennis maken met dit spectaculaire onderdeel waarin teams – bestaande uit twee mannen en twee vrouwen – in estafettevorm vier keer een supersprinttriathlon (300 meter zwemmen, 6,5 km fietsen, 1 km) afleggen.

Amsterdam Nieuw West is op zondag 26 mei het decor voor een gemengde teamestafette voor volwassenen en jeugd (deel uitmakend van het Forte Jeugd- en juniorencircuit). De wedstrijd staat open voor gelegenheidteams en clubteams. Dus verzamel je clubmaatjes of triathlonvrienden en schrijf je in voor dit unieke evenement in onze hoofdstad!

Kwalificatie voor het EK voor clubteams

Teams die bestaan uit leden van dezelfde vereniging maken bovendien kans op kwalificatie voor het EK Mixed Relay Clubs op 5 en 6 oktober in Lissabon. Twee seniorenteams kunnen zich plaatsen voor deze Europese titelstrijd en één juniorenteam. De uitslag in Amsterdam is leidend voor kwalificatie voor het EK in Lissabon.

Seniorenteams kunnen zich hier inschrijven

Meer informatie voor jeugd- en juniorenteams is hier te lezen.

Flyer organisatie

Een spectaculaire wissel tijdens de Mixed Teamrelay in Rotterdam 2018 - foto: Sonja Jaarsveld
Een spectaculaire wissel tijdens de Mixed Teamrelay in Rotterdam 2018 - foto: Sonja Jaarsveld
Lees volgend artikel

Agegroupdag en parkoersverkenning EK Weert

Voor deelnemers aan het EK triathlon in Weert en overige belangstellenden verzorgt de NTB op zaterdag 11 mei in en rondom ‘het Blauwe Meertje’ in Weert een agegroupdag, ... Lees meer