Samenwerking OnePlan en NTB

Korting voor triathlonorganisaties op OnePlan

Met plezier kunnen we aankondigen dat we een samenwerking zijn gestart met OnePlan. Wedstrijdorganisaties die bij ons zijn aangesloten kunnen nu met 25% korting gebruik maken van OnePlan. OnePlan biedt software aan die het mogelijk maakt om een evenement tot in detail te plannen. Plan routes, selecteer items die nodig zijn voor de organisatie (borden, tenten, sanitaire voorzieningen), richt parkoersen en wisselzones in en deel al deze informatie met collega’s, partners, leveranciers en lokale autoriteiten. OnePlan maakt het organiseren van een triathlonevenement eenvoudiger en efficiënter en is ook nog eens kostenbesparend.

OnePlan wordt gebruikt door meer dan 35.000 evenementen en locaties in meer dan 107 landen, waaronder sportclubs, internationale federaties, gemeentelijke evenementen, lokale overheden en evenementenbureaus. World Triathlon maakt gebruik van een aangepaste versie van OnePlan die wereldwijd beschikbaar is voor iedereen die een triatlonevenement organiseert. Organisaties kunnen met OnePlan één evenement gratis organiseren. Wie enthousiast is, kan met een kortingscode daarna met 25% korting een jaarplan aanschaffen. Dit aanbod geldt voor de eerste twintig aanmelders, alle organisatoren die daarna volgen, krijgen 15% korting met een andere kortingscode. De aangesloten organisatoren zijn geïnformeerd over welke kortingscode ze kunnen gebruiken.

Algemeen directeur Thorwald Veneberg is verheugd met de samenwerking. ‘’We zijn achter de schermen met verschillende projecten bezig gericht op onze dienstverlening. De samenwerking met OnePlan is een onderdeel van onze meerjaren strategie om organisatoren, verenigingen en leden te ondersteunen in de wensen en behoeften. Door de software van OnePlan te gebruiken kunnen organisatoren beter overzicht krijgen in de uitdagingen die ze hebben bij het organiseren van wedstrijden.’’

Richard Belderok, CTO van de Challenge family, gebruikt OnePlan met de organisatie sinds vorig jaar. Belderok erkent dat de software voor veel gemakken heeft gezorgd organisatie breed.

”We zijn inderdaad een jaar geleden begonnen met de software, we zijn er erg tevreden over. Het is een flexibele en overzichtelijke tool die toegankelijk is voor alle medewerkers. In het verleden werkten we met een tool die technischer was, hetgeen OnePlan biedt is eenvoudiger. Daarnaast ben ik er over te spreken dat je met meerdere collega’s altijd aan dezelfde online versie kan werken. Kortom, de tool heeft ons qua tijd en moeite meerdere voordelen gebracht.’’

Klik hier voor meer informatie over OnePlan, via deze link vind je de OnePlan uitleg video.

Lees volgend artikel

Nieuwe vertrouwenspersonen aangesteld

Lees meer