Rubriek ‘Nieuws uit Limburg’

Geslaagde IRONKIDS-duathlon

In de rubriek ‘nieuws uit Limburg’ houden we je op de hoogte van het triathlon sportnieuws in de provincie Limburg. In de provincie zijn alle bij de triathlonsport betrokken partijen al jarenlang onderling verbonden via een zogenaamd ‘sporttakplatform’. Als sporttakplatform werken we samen aan een vitale Limburgse samenleving. We stimuleren sport en bewegen op alle niveaus voor elke inwoner, met als doel om zoveel mogelijk mensen in Limburg in beweging te krijgen én houden.

Volop sportplezier in Limburg
Met maar liefst veertien jeugdwedstrijden op de kalender is er dit seizoen voor kinderen van 4 t/m 15 jaar in de provincie Limburg volop gelegenheid om te genieten van onze combinatieduursport. Met dank aan een fijne samenwerking met onze buurlanden vindt een deel van de wedstrijden nét over de grens in België en Duitsland plaats.

IRONKIDS-duathlon
Afgelopen vrijdagavond vond op Sports en Talent Park Watersley in Sittard een nieuwe IRONKIDS-duathlon plaats. Na een mooie, compacte wedstrijd met een uitdagend fietsparcours, kregen de jonge deelnemers bij de finish een medaille omgehangen door de atleten van Talent Team NL die in het NTC trainen en op Watersley wonen.

Vertegenwoordigers van de provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen waren ook aanwezig en genoten zichtbaar. Samen met het voltallige NTB-bestuur kregen zij overdag een kijkje in de keuken van het topsportprogramma in Sittard. Deze kennismakings- en netwerkbijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijk bezoek aan de jeugdwedstrijd.

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer