Rubriek 'Nieuws uit Limburg'

De Limburgers heten u welkom

In de rubriek ‘nieuws uit Limburg’ houden we je op de hoogte van het triathlonnieuws in de provincie Limburg. In de provincie zijn alle bij de triathlonsport betrokken partijen al jarenlang onderling verbonden via een zogenaamd ‘sporttakplatform’. Als sporttakplatform werken we samen aan een vitale Limburgse samenleving. We stimuleren sport en bewegen op alle niveaus voor elke inwoner, met als doel om zoveel mogelijk mensen in Limburg in beweging te krijgen én houden.

Bijeenkomst Platform Triathlon Limburg
Op woensdag 5 april hebben vijftien Limburgse wedstrijdorganisatoren en triathlonverenigingen elkaar tijdens de eerste ‘Platform Triathlon Limburg’ bijeenkomst van 2023 in Roermond ontmoet. Met elkaar blikten de aanwezigen vooruit op het seizoen, werd kennisgemaakt met enkele nieuwe gezichten en werden ervaringen, kennis en praktische informatie en tips uitgewisseld.

Met onder andere IRONKIDS clinics en events, een goed gevulde wedstrijdkalender en diverse mooie vormen van onderlinge samenwerking is men er in Limburg klaar voor om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van alles wat onze combinatieduursport te bieden heeft. De volgende bijeenkomst staat gepland voor de herfst.

Een bezoekje deze zomer meer dan waard!

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer