Rob Hesselmann benoemd tot ere-official

Officials trappen tijdens de officialdag 2024 het nieuwe seizoen af

Rob Hesselmann is tijdens de officialdag op 2 maart door NTB-voorzitter Ellis van der Weerden onderscheiden met de titel ere-official. Hesselmann legde recent zijn taken als official en lid van de Werkgroep Wedstrijdofficials neer en nam tijdens de officialdag afscheid van zijn collega’s.

Rob heeft zich in de afgelopen veertig jaar op veel manieren ingezet als vrijwilliger voor de NTB en de Nederlandse combiduursport. Hij was niet alleen wedstrijdofficial, maar hij heeft ook vele vrijwilligersfuncties bekleed, onder meer als lid van het bondsbestuur en de Werkgroep Wedstrijdofficials, als consul en consulcoördinator in de regio Zuid-Holland en als opleider bij de verschillende officialcursussen.

Tijdens de officialdag kwamen zaterdag ruim vijftig officials bijeen om gezamenlijk het nieuwe wedstrijdseizoen af te trappen. De deelnemers werden door de Werkgroep Wedstrijdofficials bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en speerpunten voor het nieuwe seizoen. Onderwerp van gesprek was onder meer de veiligheid van deelnemers op de parkoersen, evenals het jureren op de motor.

Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer