Q&A opstart evenementen na Corona

Woensdag 15 juli | 19.30 - 20.30 uur

Met de flinke versoepeling van de coronabeperkingen voor de sport met ingang van deze week merken we dat de sporters staan te popelen om weer te mogen beginnen. Maar… geldt dat ook voor de organisaties? Veel organisaties hebben hun evenement voor dit jaar moeten afblazen op basis van de eerder afgekondigde maatregelen en alle voorbereidingen kosten vanzelfsprekend veel tijd en energie. Op het bondsbureau komen veel vragen binnen over het (opnieuw) aanmelden van een evenement voor dit jaar, maar ook organisaties die nog wel op de kalender zijn blijven staan weten niet altijd waar ze aan toe zijn. Of en onder welke voorwaarden er weer vergunningen worden verleend wordt te allen tijde bepaald door de lokale overheden/veiligheidsregio’s. Ter ondersteuning van NTB-verenigingen en organisaties is echter het ‘protocol opstarten combiduursport NTB’ opgesteld, op basis waarvan een eventuele vergunningaanvraag kan worden ingediend.

Om (potentiële) organisatoren nog beter van dienst te kunnen zijn en te inventariseren welke ondersteuningsbehoefte er verder eventueel nog is kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een online vragenuurtje (Q&A) op woensdag 15 juli tussen 19.30 en 20.30 uur. Richard Belderok is namens de organisatie van de Challenge Almere-Amsterdam, TriHard en Start2Finish bereid gevonden zijn ervaringen, uitdagingen en suggesties op dit gebied te delen en Christie Brouwer zal namens het NTB bondsbureau alle vragen beantwoorden en indien nodig verder inventariseren. Aanmelden kan via dit formulier tot uiterlijk maandag 13 juli. Deelnemers ontvangen na aanmelding een link met een uitnodiging voor de online meeting in Microsoft Teams.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer