Olympic Moves: The School Final Zwemloop

Scholieren maken kennis met combiduursport

Vrijdag 7 juni jl. deed in en rondom zwembad Valkenhuizen in Arnhem een mooie groep middelbare scholieren mee aan een zwemloop. Deze voor het tweede jaar op rij door de NTB georganiseerde wedstrijd was onderdeel van ‘The School Final’ van Olympic Moves, het grootste schoolsporttoernooi voor het voortgezet onderwijs in Nederland.

In de ochtend werd gestreden om de individuele prijzen, in de middag werden in het mixed-team-relay format de schoolprijzen verdeeld.

Naast enkele ervaren (tri)atleten en zwemmers stonden er ook veel kinderen aan de start voor wie dit de eerste kennismaking met onze combiduursport was. Deelnemers, docenten en de organisaties hebben genoten van alle sportieve uitdagingen en prestaties en kijken met veel plezier terug op een mooie dag!

Nagenieten kan met foto’suitslagen en de oplettende kijker ziet ons ook terug in de door Olympic Moves gemaakte aftermovie van het totale evenement.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer