Nieuwe NTB-congres datum bekend

‘Verbinden doen we met z’n allen’

Na de succesvolle digitale congresweek afgelopen april, kijken we er naar uit om iedereen weer persoonlijk op Papendal te mogen ontmoeten. In eerdere berichtgeving hebben wij zaterdag 19 november als congresdatum gecommuniceerd. Deze datum komt te vervallen, het NTB-congres vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023.

Het congres zal deze keer met name in het teken van verbinding staan. We willen onze leden (bestuurders, organisatoren, trainers, atleten en officials) weer in contact brengen met elkaar om ideeën te bespreken en afspraken te maken over ieders verwachtingen. Om uiteindelijk met alle belanghebbenden onze sport nóg mooier en beter te maken en terug te gaan naar het niveau waar we in 2019 stonden.

Tijdens het congres kijken we uiteraard terug op het afgelopen jaar maar kijken we vooral ook weer vooruit. Begin 2023 wordt het gehele programma bekend gemaakt en wordt ook de inschrijving geopend.

 

Lees volgend artikel

Meldpunt Grensoverschrijdend gedrag en Integriteit

Eerste aanspreekpunt en officieel meldpunt voor signalen en meldingen van grensoverschrijdend gedrag en integriteitsschendingen gericht aan het verantwoordelijke bestuur/directie ... Lees meer