Nieuwe NTB-congres datum bekend

‘Verbinden doen we met z’n allen’

Na de succesvolle digitale congresweek afgelopen april, kijken we er naar uit om iedereen weer persoonlijk op Papendal te mogen ontmoeten. In eerdere berichtgeving hebben wij zaterdag 19 november als congresdatum gecommuniceerd. Deze datum komt te vervallen, het NTB-congres vindt plaats op zaterdag 11 maart 2023.

Het congres zal deze keer met name in het teken van verbinding staan. We willen onze leden (bestuurders, organisatoren, trainers, atleten en officials) weer in contact brengen met elkaar om ideeën te bespreken en afspraken te maken over ieders verwachtingen. Om uiteindelijk met alle belanghebbenden onze sport nóg mooier en beter te maken en terug te gaan naar het niveau waar we in 2019 stonden.

Tijdens het congres kijken we uiteraard terug op het afgelopen jaar maar kijken we vooral ook weer vooruit. Het gehele programma volgt in december, we kunnen alvast aangeven dat de nieuwe voorzitter en de algemeen directeur zich presenteren door middel van een tafelinterview.

In december wordt ook de inschrijving geopend. Wij houden jullie op de hoogte zodra hier meer bekend over is.

Lees volgend artikel

Weekend wrap up: WK Abu Dhabi, IM Israël en Afrika Cup Kilifi

Het Israëlische Tiberias was vrijdag het strijdtoneel voor de Ironman Israël. Ruim 30 profs stonden aan de start, waaronder Nederlanders Menno Koolhaas, Milan Brons en Tristan ... Lees meer