NTB-congres dit jaar digitaal

Plenaire presentaties en één workshopronde

Alles is anders dit jaar. Wedstrijden gingen niet door, competities werden afgeblazen, maar mede dankzij onze partner Mainport kunnen we het 15e NTB-congres toch door laten gaan. Digitaal deze keer!

Door middel van een verkort, maar in onze ogen niet minder interessant programma – met plenaire presentaties en één workshopronde – hopen we iedereen in dit bijzondere jaar toch volledig COVID-proof te kunnen ‘ontmoeten’ en bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Uiteraard wordt er ook deze keer ruimte geboden om te netwerken, vragen te stellen en voor de liefhebbers is het zelfs mogelijk om na afloop aan te sluiten voor een gezamenlijke trainingsrit op Zwift.

Het NTB-congres vindt plaats op zaterdag 14 november en begint om 10.00 uur met de opening door NTB-directeur Rembert Groenman, en eindigt rond 12.00 uur. Berteke de Jong geeft om 10.25 uur een presentatie over jeugd en triathlon en om 11.30 begint de workshopronde. Ook dit jaar kun je weer kiezen uit verschillende onderwerpen (bekijk het programma hieronder).

De verkiezing voor de ‘Sporters van het Jaar’ vindt dit jaar helaas geen doorgang, daarvoor hebben we de afgelopen maanden te weinig resultaten kunnen noteren.

Aanmelden voor het NTB-congres kan tot uiterlijk 6 november via http://mijn.triathlonbond.nl. Heb je nog geen account, maak er eenvoudig een aan via https://mijn.triathlonbond.nl/registreren Je ontvangt in de week voor het congres een mail met uitleg over de online meeting en de Zwift-ride.  Het aantal deelnemers aan het plenaire gedeelte is min of meer onbeperkt. Om de workshops in goede banen te leiden is het aantal deelnemers per onderwerp maximaal 15. Als blijkt dat de belangstelling groter is dan het aantal beschikbare plaatsen zal worden bekeken of de betreffende workshops op een later tijdstip nogmaals kunnen worden aangeboden.

Programma:

10.00 uur Opening – Rembert Groenman
10.02 uur Voorwoord – Wim van Oijen
10.15 uur Inleiding | de stand van zaken in triathlonland – Rembert Groenman
10.25 uur Jeugd – Berteke de Jong
11.00 uur Pauze (incl. online netwerken)
11.30 uur Workshopronde:

·         Organisatie van een evenement ten tijde van COVID-19
·          Pr en communicatie ten tijde van COVID-19
·          Watersley – Stay*Grow*Play, inspiratie voor je volgende trainingskamp
·          Antidopingbeleid / schone sport
·         Para-atleten binnen de vereniging of je evenement

12.05 uur Afsluiting
12.10 uur Online lunch | netwerken
13.00 uur Gezamenlijke Zwift trainingsrit voor de liefhebbers

Programma 2020

Sportieve afsluiting op Zwift

Congresdeelnemers kunnen de dag actief afsluiten tijdens een Meetup in Zwift. Maximaal 100 deelnemers kunnen meedoen aan de groepsrit, die bestaat uit een uur gezellig samen rijden met een paar momenten waarop je naar wens even lekker kunt versnellen, om daarna weer op de groep te wachten. We gaan voor samen uit samen thuis. Je moet een actief Zwift-account hebben en we rijden op ongeveer 2 W/kg.

Aanmelden kan hier.

Sportieve afsluiting op Zwift
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer