Kom samen trainen op het EK-parcours

Agegroupdag 23 juli in Almere

Agegroupcoördinator Sione Jongstra organiseert op zaterdag 23 juli weer een agegroupdag. Neem jij deel aan het EK triathlon in Almere dit jaar? Dan is dit de uitgelezen kans om samen met andere Nederlandse deelnemers jouw voorbereiding naar een hoger niveau te tillen. Wil jij een keer met andere agegroupers gewoon een dag lekker samen trainen en verhalen uitwisselen? Ook dan is deze dag voor jou de gelegenheid bij uitstek!

Op het programma staan een looptraining en een fietstraining. Verder komt racedirector Richard Belderok langs om inside information te delen over het EK, zodat wij ons thuisvoordeel als Nederlanders optimaal kunnen benutten. Ook geeft agegroupcoördinator Sione Jongstra uitleg over het EK en over de NTB-agegroupcommunity. Kosten voor deelname, inclusief koffie/thee met haverkoek en lunch bedragen 35 euro. Neem je deel aan het EK in Almere, dan krijg je 10 euro korting!

Agegroupers o.l.v. Sione Jongstra tijdens het WK Almere 2021
Agegroupers o.l.v. Sione Jongstra tijdens het WK Almere 2021

Het programma:

9:30-10:00 Inloop bij Club Pellikaan in Almere met koffie/thee en haverkoek
10:00-11:00 Opening en informatie door agegroupcoordinator Sione Jongstra + inside informatie van Richard Belderok (race director Challenge Almere-Amsterdam)
11:00 -12:00  Verkenning loopparcours EK triathlon
12:00-13:00 Lunch met mogelijkheid tot het stellen van vragen aan long distance specialiste Sione Jongstra
13:30-16:30 Verkenning fietsparcours EK triathlon
16:30 Einde agegroupdag, mogelijkheid tot douchen op locatie

Locatie: Club Pellikaan, Koninginneweg 1, Almere (gratis parkeren)

Fietsen kunnen veilig gestald worden tijdens het ochtendprogramma en na afloop van de fietstraining kan er gedoucht worden.

Kosten voor deelname: 35 euro (EK-deelnemers krijgen 10 euro korting). Bij de prijs zijn koffie/thee met haverkoek en de lunch, bestaande uit diverse belegde broodjes, een stuk fruit en kannen met citroenwater inbegrepen.

Inschrijven kan tot 8 juli, via onderstaande link.

Nederlandse Triathlon Bond
INSCHRIJVEN

Inschrijving en kwalificatie EK Lang Almere

LET OP: inschrijving EK Almere sluit 1 juli.

Klik hier voor alle informatie over aanmelding en kwalificatie

Europese- en wereldkampioenschappen voor agegroupatleten
AGEGROUPERS

Europese- en wereldkampioenschappen voor agegroupatleten

Jaarlijks zijn er over de hele wereld kampioenschappen waarin atleten die geen deel uitmaken van de nationale selectie Nederland kunnen vertegenwoordigen in de zogenaamde agegroupcategorieën. In leeftijdsgroepen van vijf jaar (20-24, 25-29, 30-34, enzovoort) wordt gestreden om Europese- of wereldtitels.

Lees er alles over
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer