Klazienaveen maakt zich op voor Eredivisie

Voorlaatste wedstrijd van het seizoen staat op punt van beginnen

Zondag 9 juli vindt de vierde wedstrijd van de Eredivisie plaats in Klazienaveen. Omdat dit de voorlaatste wedstrijd is van het seizoen zullen de atleten gebrand zijn om het verschil met hun team te maken voor het klassement. De wedstrijd zal gaan over de sprintafstand. 

 

TV Almere en Hellas Utrecht zitten Kijani op de hielen

Ook in Drenthe zal Kijani dit weekend de winst willen binnenslepen. In Weert en Rotterdam slaagden ze daar al in, en het opgestelde team is vergelijkbaar met eerdere wedstrijden. Met één punt voorsprong op de nummer twee (TV Almere) en twee punten op de nummer drie (Hellas Utrecht) zullen ze dit weekend op hun best moeten zijn om de leiding in het klassement te behouden. Voor de vierde plek zal het nog spannend kunnen worden tussen EDOsports Maastricht, TVS’90 en Triteam Groningen.

TV Almere en Hellas Utrecht zitten Kijani op de hielen

Rogelli Trimates verdedigt koppositie 

Na de derde wedstrijd van het seizoen; het NK in Rotterdam, veranderde het klassement bij de mannen aanzienlijk. VZC Veenendaal verloor de leiding in het klassement na een zevende plaats in Rotterdam. Rogelli Trimates daarentegen wist de eerste winst van het seizoen binnen te slepen en leidt nu het klassement met zes punten. VZC Veenendaal en Triteam Groningen volgen allebei op drie punten achterstand. Met een voorlopige opstelling van vier atleten lijkt VZC Veenendaal een risico te nemen, maar met een eerste plek is alles voor het eindklassement nog mogelijk. Ook voor de teams vanaf plek vier is elke positie dit weekend bepalend. Met vier teams binnen drie punten kan alles nog gebeuren.

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer