Kalender Teamcompetities Triathlon 2023 rond

NK sprint & NK standaard weer opgenomen in Eredivisie

De kalender voor het nieuwe seizoen van de Teamcompetities Triathlon is rond! Het organisatieteam heeft haar best gedaan om weer een gevarieerd aanbod van op de kalender te krijgen. Met een aantal organisaties die terug van weggeweest zijn (Holten, Stiens en Weert), en een aantal nieuwe organisaties (Hellevoetsluis, Waalwijk en Wijchen) lijkt dat meer dan geslaagd.

Daarnaast zijn we blij met alle andere organisaties (Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Enschede (UTT), Enschede (Rutbeek), Groningen, Klazienaveen, Leiderdorp, Oss, Roermond, Rotterdam, Stein, Utrecht en Zeewolde) die komend jaar wederom een competitiewedstrijd hosten.

In de kalender van de Eredivisie Triathlon zijn komend seizoen ook weer het NK sprint en het NK standaard opgenomen. Het NK sprint vindt op zondag 11 juni in Weert plaats en twee weken later, op zaterdag 24 juni, wordt in Rotterdam gestreden om de nationale titels op de standaard afstand.

Het NK lange afstand in 2023 is toegewezen aan Almere, deze wedstrijd maakt geen deel uit van de Teamcompetities Triathlon. De komende weken hopen we de rest van de NK kalender ook bekend te kunnen gaan maken, evenals de kalender voor het Jeugd- en juniorencircuit in 2023.

Klik hier voor een overzicht van alle wedstrijden per divisie

Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer