Kalender Jeugd- en juniorencircuit definitief

Schrijf snel in en ontvang een unieke, persoonlijke badmuts

Badmuts met naam bij vroege inschrijving

Met het toevoegen van een ‘mixed team relay’ op zondag 31 mei in Eijsden is de kalender van het Forte Jeugd- en juniorencircuit (JJC) 2020 rond. De inschrijving voor alle andere wedstrijden binnen het JJC ging al eerder open.

Bij de mixed team relay strijden de atleten in teams van vier personen tegen elkaar. Elk team bestaat uit twee jongens en twee meisjes. Om beurten (in estafettevorm) leggen deze atleten 300 m zwemmen, 6 km fietsen en 1,5 km hardlopen af. Volgende week volgt aanvullende informatie over het format, hoe de inschrijving gaat, welke puntentelling er wordt gehanteerd en hoe een individuele atleet ook onderdeel kan zijn van dit mooie triathlonspektakel!

Een unieke, persoonlijke badmuts

Net als vorig jaar laten we alle atleten in het Forte Jeugd- en juniorencircuit graag schitteren met hun eigen badmuts. Iedere categorie start in een herkenbare kleur. Wil jij zo’n gave (en gratis) badmuts met jouw voornaam erop? Zorg dan dat je uiterlijk 16 februari bent ingeschreven voor één of meerdere wedstrijden binnen het JJC. Schrijf je later in, dan ontvang je een zelfde badmuts, maar zonder je naam erop.

Deadline inschrijven verlengd
Op veler verzoek is het komend seizoen mogelijk om kort voor de wedstrijddatum in te schrijven. In plaats van twee weken voor de wedstrijd, is de deadline van inschrijven nu steeds de zaterdag in het weekend voor de wedstrijd (23.59 uur). Voor de eerste wedstrijd van het seizoen – Zwemloop Amersfoort op zondag 29 maart – kan er dus tot en met zaterdag 21 maart worden ingeschreven.

Ga naar mijn.triathlonbond.nl, log in met je persoonlijke gegevens en schrijf je snel in.

Een unieke, persoonlijke badmuts
Jeugd- en juniorencircuit 2020
Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer