Jeugdtriathlonkrant De Wisselzone

Krant gratis te bestellen voor verenigingen, organisaties en scholen

Tijdens de NTB Jeugddag van zondag 30 oktober is in het bijzijn van een grote groep jeugdleden, hun ouders én Jetze Plat ‘De Wisselzone’ gepresenteerd. Met de lancering van deze bijzondere krant is een nieuw, tastbaar product voorhanden om jeugdtriathlon in Nederland bekender te maken.

 

De speciaal voor dit doel ontworpen tabloid geeft de jonge lezer informatie over de sport en prikkelt ze om de wereld van zwemmen, fietsen en hardlopen ook zélf te gaan verkennen.

Wat is triathlon, wat maakt de sport zo leuk, hoe zit het spel in elkaar en wat je heb als beginner (niet) nodig om mee te doen aan een jeugdwedstrijd? En ook, waar kan je terecht met al je vragen, en waar in Nederland kan je ‘op triathlon’?

Feiten, tips, inspiratie en ervaringen van jonge triatleten wisselen elkaar af in de rijk geïllustreerde eerste editie. Vorm en inhoud zijn zo tijdloos mogelijk gehouden, zodat het product verspreid over een langere periode inzetbaar is.

De krant is gratis te bestellen door verenigingen, wedstrijdorganisaties en scholen, om uit de delen bij sportstimuleringsactiviteiten.

Denk bijvoorbeeld aan het geven van clinics op school, de organisatie van een open training in de buurt, of een lokaal kennismakingsevenement.  Ook is de krant onderdeel van het promotiepakket dat kinderen bij de NTB kunnen aanvragen wanneer zij een spreekbeurt (of werkstuk) over triathlon maken.

De informatie in de krant richt zich primair op 8 t/m 15 jarigen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud?

Blader hier alvast door de digitale versie van ‘De Wisselzone’.

 

Interesse om de krant in jullie lokale netwerk in te zetten en daarmee de jeugdtriathlonsport in Nederland verder te helpen groeien? Bestel ‘De Wisselzone’ dan via dit formulier.

 

Vragen over jeugdtriathlon in het algemeen, of ‘De Wisselzone’ in het bijzonder?

Mail naar onze coördinator jeugdtriathlon: berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

 

Lees volgend artikel

Nieuwe vertrouwenspersonen aangesteld

Lees meer