Jeugd- en juniorencircuit rond voor 2024

Schrijf je in voor 15 februari aan en ontvang gepersonaliseerde badmuts

Het jeugd- en juniorencircuit 2024 is helemaal rond. Het circuit bestaat voor junioren weer uit een zestal landelijke wedstrijden. Het circuit voor de jeugd is aankomend seizoen opgesplitst in twee regio’s: Noord en Zuid. Elke regio telt drie landelijke wedstrijden (samen met de junioren) en drie regionale wedstrijden. Schrijf voor 15 februari in voor één van de landelijke circuitwedstrijden en ontvang gratis een badmuts met je eigen naam.

Het JJC voor junioren (16-19 jaar) bestaat in 2024 uit de zes landelijke wedstrijden die we eerder al bekend maakten: Sittard, Arnhem, Maarssen, Rotterdam, Klazienaveen en Alphen aan de Rijn. Arnhem, Maarssen en Klazienaveen maken voor de jeugd (12-15 jaar) deel uit van de competitie Noord, terwijl Sittard, Rotterdam en Alphen aan den Rijn deel uit maken van regio Zuid. Nu is bekend dat de competitie in Noord verder bestaat uit regionale wedstrijden in Norg, Stiens en Apeldoorn. Waalwijk, Weert en Eijsden maken het circuit voor de jeugd in regio Zuid compleet.

Door het circuit voor de jeugd op te splitsen in twee regio’s krijgen jonge atleten de mogelijkheid om dichter bij huis de competitie met elkaar aan te gaan, maar ook om in minimaal drie van de zes wedstrijden met de junioren van hun vereniging op pad te gaan. Jeugdatleten kunnen zelf bepalen of ze in Noord of Zuid meedoen. Deelname aan wedstrijden in zowel Noord als Zuid is toegestaan, maar atleten kunnen maar in één regio op het podium eindigen.

JJC 2024 - alle info
Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer