Ironkids Limburg zoekt enthousiaste lesgevers

Draag bij aan het sportplezier van kinderen!

Gezocht: lesgevers voor clinics in het onderwijs

  • Ben jij triatleet of betrokken bij de triathlonsport en woon je in (de buurt van) Limburg?
  • Heb je affiniteit met het werken met kinderen van ongeveer 6 t/m 15 jaar?
  • Spreekt het jou aan om kinderen op school kennis te laten maken met de triathlonsport en jouw enthousiasme over te dragen en heb je af en toe een ochtend of middag de tijd om dit te doen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ironkids Limburg – onderdeel van ‘Platform Triathlon Limburg’ – biedt triathlonclinics op scholen aan en verbindt deze aan lokale evenementen. Zo kunnen kinderen na de kennismaking op school dichtbij huis meedoen aan een jeugdwedstrijd uit de Ironkids-series.

We zijn op zoek naar versterking van onze trainerspoule, zodat we in alle regio’s in Limburg flexibel inzetbaar zijn. Op basis van jouw mogelijkheden en ervaring kijken we samen hoe vaak en in welke regio(‘s) jij aan de slag kan en wil, en verdelen we alle clinics over het beschikbare kader. We streven daarbij naar een indeling met zo min mogelijk reistijd voor de trainers.

Voor de gegeven lessen is een mooie trainersvergoeding beschikbaar.

Clinics vinden hoofdzakelijk plaats in de periode maart t/m oktober en worden op dit moment verzorgd in de regio’s Venray-Venlo, Roermond-Beesel, Weert, Sittard-Geleen, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

Ben of ken jij iemand die zich wilt bezighouden met de uitvoering van dit leuke breedtesport project? Neem dan contact op met Giel Meesen, coördinator Ironkids Limburg. Hij is bereikbaar per mail via giel.meesen@triathlonbond.nl en telefonisch op nummer 06-27320009.

 

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer