Inschrijving 'Training geven aan jeugd' geopend

Tweedaagse scholing voor jeugdtrainers

Ben jij of ken jij iemand die meer wil weten over het geven van training aan kinderen? Ben je actief als jeugdtrainer en op zoek naar een verdieping of verbreding van je kennis? Lijkt het je fijn om met ander jeugdtrainers kennis, ervaringen en vragen uit te wisselen? Heb je zin in twee dynamische dagen waarin theorie en praktijk elkaar steeds afwisselen? Of heb je juist geen trainers achtergrond en ben je wel enthousiast over jeugdtriathlon?

Lees in alle gevallen vooral verder. Ook in 2023 organiseren we namelijk het tweedaagse programma ‘Training geven aan jeugd’.

Twee dagen boordevol sportplezier en veel praktische informatie, tips en inspiratie over alles wat met het training geven aan jeugd te maken heeft. Iedereen die meer wil weten over het trainen met jeugd en/of direct aan de slag wil als jeugdtrainer is van harte welkom. Samen met medecursisten duik je in de wereld van jeugdtriathlon. Een trainingsachtergrond is niet nodig; de enige instroom eis is een gezond portie enthousiasme en interesse in de doelgroep.

Trainingsdagen: 23 april en 1 oktober 2023 (locatie volgt z.s.m.).
Via mijn.triathlonbond.nl kan tot en met 9 april worden ingeschreven.

Meer informatie over deze scholing vind je in ons kenniscentrum.
Wil je meer weten over de inhoud van de scholing, neem dan contact op met onze jeugdcoördinator via berteke.de.jong@triathlonbond.nl.

Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer