Inschrijving Jeugd- en juniorencircuit geopend

Schrijf in voor 1 maart en ontvang een gepersonaliseerde badmuts

Alphen aan den Rijn finalewedstrijd, ook Maarssen toegevoegd

Het Jeugd- en Juniorencircuit 2023 begint langzaam maar zeker de definitieve vorm aan te nemen. Triathlon Alphen – Powered by Triathlon Club Alphen, wordt op zondag 24 september de finalewedstrijd van het nationale circuit voor junior- en jeugdatleten. En ook de triathlon van Maarssen, op zaterdag 2 september, wordt aan het circuit toegevoegd. 

Het JJC telt daarmee nu vijf wedstrijden: NK duathlon ( 8 april in Sittard-Geleen), NK aquathlon (Heinkenszand op 7 mei), NK sprint (11 juni in Weert), triathlon Maarssen (met een zogenaamde tijdritstart, op zaterdag 2 september) en triathlon Alphen aan den Rijn op 24 september.

“Het is een lastige puzzel geweest dit jaar en we hopen op korte termijn nog één extra wedstrijd aan het circuit toe te kunnen voegen, maar we zijn blij dat we met deze organisaties weer een mooie serie wedstrijden voor de jeugd en junioren kunnen aanbieden”, aldus coördinator wedstrijdsport Christie Brouwer. “We realiseren ons daarbij ook, dat de landelijke spreiding dit jaar niet ideaal is. Dat zal voor de samenstelling van het circuit in 2024 in een vroeg stadium extra aandacht moeten krijgen”.

Badmuts met naam

De inschrijving voor het circuit is inmiddels geopend. Net als de afgelopen twee jaar, krijgen atleten die zich voor 1 maart inschrijven gratis een gepersonaliseerde badmuts. Iedere categorie start in een herkenbare kleur. Wil jij zo’n gave (en gratis) badmuts met jouw voornaam erop? Zorg dan dat je uiterlijk 1 maart bent ingeschreven voor één of meerdere wedstrijden binnen het JJC. Schrijf je later in, dan ontvang je een zelfde badmuts, maar zonder je naam erop.

Alphen aan den Rijn finalewedstrijd, ook Maarssen toegevoegd
Jeugd- en juniorencircuit 2023 Inschrijving JJC 2023
Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer