Gezocht: vrijwillige coördinator Jeugd- en juniorencircuit

VACATURE

— DEZE FUNCTIE IS INMIDDELS INGEVULD —

 

Het Jeugd- en juniorencircuit is dé ontmoetingsplek voor jonge atleten tussen de 12 en 19 jaar. Dit landelijke circuit bestaat uit een serie combiduursportwedstrijden, die samen een geheel vormen. De organisatie van dit circuit vindt plaats vanuit het NTB bondsbureau, met ondersteuning van een vrijwillige coördinator ‘in het land’. Na een paar jaar van fijne samenwerking heeft onze huidige coördinator Neiske Becks aangegeven met ingang van 2023 te willen stoppen met deze werkzaamheden en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator.

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig, heb je affiniteit met de sport en de doelgroep en wil je bijdragen aan het succes van het Jeugd- en juniorencircuit? Dan passen onderstaande taken wellicht bij jou:

  • Het onderhouden van de contacten met de organisaties
  • Het onderhouden van de contacten met de wedstrijdofficials
  • Bijdragen aan de communicatie rondom de wedstrijdweekenden
  • Meedenken en -doen in overlegmomenten (online – ca.4x per jaar)
  • Aanwezigheid bij (enkele) wedstrijden van het Jeugd- en juniorencircuit

De werkzaamheden vragen gemiddeld een inzet van ca. 2 tot 4 uur per week, zijn flexibel in te delen en vanuit huis te verrichten (met uitzondering uiteraard van het bezoeken van wedstrijden).

Heb je vragen en/of wil je in aanmerking komen voor de functie? Mail dan uiterlijk 10 december naar christie.brouwer@triathlonbond.nl.

NB Vrijwillige coördinatoren ontvangen bij de NTB een (belastingvrije) vrijwilligersvergoeding

Nederlandse Triathlon Bond
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer