Financiële regeling Teamcompetities Triathlon Nijmegen

Teams krijgen 20% van inschrijfgeld voor de gehele competitie terug

Na het afgelasten van de finalewedstrijden van de Teamcompetities Triathlon in Nijmegen, waarin zowel de NTB als Trihard aandeel in de toedracht hebben erkend, zullen de deelnemende teams financieel gecompenseerd worden. Teams uit de Eredivisie en de badmutsen.com 3e Divisie Zuid krijgen 20% van het inschrijfgeld voor de gehele competitie terug.

Het gaat hierbij om de volgende bedragen:

Eredivisie (mannen): € 265,-

Eredivisie (vrouwen): € 225,-

Badmutsen.com 3eDvisie zuid: € 190,-

Daarnaast wordt er per sponsornaam die het team voert eveneens 20% teruggestort:

Eredivisie: € 40,-

Badmutsen.com 3eDvisie zuid: € 20,-

Evaluatiesessies

Dat er in Nijmegen fouten zijn gemaakt door de NTB, de jury en de wedstrijdorganisatie is duidelijk en die fouten zijn ook benoemd door de teamcaptains tijdens twee online evaluatiesessie. Naast het benoemen van de zaken die niet goed zijn gegaan, zijn we blij dat we samen met de teams ook vooruit hebben kunnen kijken. Er zijn diverse aanbevelingen gedaan hoe zaken verbeterd kunnen worden.

De NTB bedankt iedereen voor de constructieve bijdragen. Dat stellen we zeer op prijs en we hebben elkaar nodig om de competities op een zo hoog mogelijk niveau te laten plaats vinden. Alle bijdragen hebben erbij geholpen om voor constructieve oplossingen te zorgen. Het is onze intentie om te bekijken hoe we op een laagdrempelige en efficiënte manier vaker de input van teamcaptains en atleten kunnen horen. Hiervoor zijn we natuurlijk altijd bereikbaar via teamcompetities@triathlonbond.nl voor suggesties en ideeën.

Begin december geven we een update over de aandachtspunten die bij de evaluatiesessies naar voren zijn gekomen. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de kalender voor 2023. Half november komt hier, samen met de informatie over de inschrijving voor 2023, meer informatie over.

Lees de evaluatie hier
Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer