Teamcompetities Triathlon

Evaluatiesessie Teamcompetities Triathlon

Afgelopen woensdag heeft er een overleg plaatsgevonden met de teamcaptains van de Eredivisie. Het overleg werd op korte termijn geïnitieerd naar aanleiding van de gebeurtenissen in Nijmegen.

Tijdens de constructieve bijeenkomst hebben alle aanwezigen aangegeven hoe zij de afgelasting hebben ervaren. Er zijn meerdere aandachtspunten besproken en de aangedragen ideeën worden verder uitgewerkt en getoetst op haalbaarheid.

We zijn ons ervan bewust dat deelnemers van andere divisies en series nog niet gehoord zijn. Een extra evaluatiesessie voor de 1eDivisie en 3eDivisie staat gepland voor volgende week.

Eind volgende week volgt het evaluatierapport vanuit de Teamcompetities Triathlon. Mocht je aan de hand van het rapport aanvullingen hebben, dan horen we dit graag.

We vragen iedereen die met ons in gesprek wil over wat er in Nijmegen gebeurd is, contact met ons op te nemen via persvoorlichter@triathlonbond.nl

Lees volgend artikel

Weekend wrap up: WK Abu Dhabi, IM Israël en Afrika Cup Kilifi

Het Israëlische Tiberias was vrijdag het strijdtoneel voor de Ironman Israël. Ruim 30 profs stonden aan de start, waaronder Nederlanders Menno Koolhaas, Milan Brons en Tristan ... Lees meer