Een interactieve en inspirerende congresdag

Geef jouw input via de Mentimeter tool 

Zaterdag vond voor het eerst sinds Corona weer het NTB-congres plaats. Het was een inspirerende dag met veel interactie en een bevestiging dat fysiek samenkomen erg belangrijk is. We hebben veel waardevolle input mogen ontvangen.

Kon je niet aanwezig zijn en wil je nog wel graag aangeven welke thema’s je belangrijk vindt voor de NTB om zich op te focussen met bijbehorende activiteiten en vervolgacties? Dan kan dat door het invullen van de vragen in onze digitale tool. Je kunt inloggen met de code 3683 2624 (bovenin het scherm) op mentimeter.com. Na het invullen van de vragen krijg je per mail een overzicht te zien van de eerder opgestuurde input die we op het congres hebben besproken. We nemen de suggesties en voorstellen mee in het NTB-jaarplan 2024 en het meerjarenbeleidsplan.

De dag werd afgesloten met een versnapering en de clinics Wattcycling en Hyrox bij de Lead Out Performance Gym. Ze maakten deze video achteraf . Als je in november en december als NTB-lid je aanmeldt dan ontvang je 50% korting op een proefmaand om bij de Lead Out Gym te sporten. In plaats van €69 betaal je als triatleet €35 voor je proefmaand. Bekijk via deze link de actie.

We horen het graag als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt. Je mag bellen met 085-0701800 (bondsbureau), 06- 4348 4106 (Job Boers) of mailen naar info@triathlonbond.nl.

Een video sfeerimpressie van de dag is hier te zien De foto’s zijn terug te vinden via deze link. 

Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer