Doe mee aan virtuele openwaterzwemraces van de KNZB

Zwem op je favoriete trainingslocatie

Nu we noodgedwongen een rustige sportzomer hebben qua wedstrijden, wil de KNZB wel graag zwemmers en triatleten stimuleren om zich te blijven ontwikkelen in de puurste vorm van zwemmen: openwaterzwemmen. In samenwerking met Sporttijden is een concept uitgewerkt waarbij je kunt deelnemen aan virtuele zwemraces!

Nederlandse Triathlon Bond

Hoe werkt het? Op jouw favoriete trainingslocatie zwem je één of meerdere afstanden die bij de wedstrijd van het aankomende weekend horen. Voor komend weekend (20-21 juni) hebben de oorspronkelijke wedstrijden in Bodegraven en Leiden hun medewerking verleend.

Uiteraard zwem je met smartwatch met gps, of met je telefoon met een tracker-app, zodat je resultaten te delen zijn. Ook als je voor het eerst kennismaakt met openwaterzwemmen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om jouw resultaten te vergelijken met andere deelnemers!

Registratie is gratis en doe je via onderstaande links:

Bodegraven

Leiden

We raden je aan om altijd goed voorbereid het openwater in te springen. Check de adviezen vanuit de KNZB en wees er ook van verzekerd dat jouw locatie geschikt is om te zwemmen. Probeer ook eens een andere locatie! Kijk hiervoor op de website www.zwemwater.nl.

Heb je vragen over dit concept? Mail dan met openwaterzwemmen@knzb.nl.

 

 

 

Lees volgend artikel

TV Almere en VZC winnen in Weert

Lees meer