Agegroupkleding nu verkrijgbaar met introductie-aanbod

Webshop Z3R0D geopend

De samenwerking tussen Z3R0D en de NTB, die begin dit jaar werd aangekondigd, is nu ook voor agegroupers in een volgende fase aangekomen. Vanaf heden zijn trisuits, loop- en fietskleding en vrijetijdskleding beschikbaar in het ontwerp van het nationaal tenue. Trisuits zijn verkrijgbaar zonder mouwen (korte afstand) en met mouwen (lange afstand en duathlon) en zijn verplicht om te dragen bij deelname aan EK’s en WK’s en geschikt om te dragen in alle andere wedstrijden.  Voor vrouwen is het trisuit zonder mouwen leverbaar in badpakversie of met korte broekspijpen. De fietskleding is verkrijgbaar in korte en lange uitvoering voor zowel de broeken als de shirts. Bij de loopkleding kan gekozen worden voor shirts met korte mouwen in twee kleurstellingen, een shirt met lange mouwen en een singlet. De vrijetijdskleding bestaat uit een vest met lange mouwen en een joggingbroek.

Alle kleding is te bestellen via de webshop en verzending is gratis bij een bestelling vanaf € 150. Bij  bestellingen minder dan € 150 wordt € 10 verzendkosten gerekend. Bij bestellingen vanaf € 100 wordt ter introductie een gratis lanyard aangeboden. Na bestelling duurt de levering vanuit Frankrijk met DPD één a twee werkweken.

Trisuits worden geleverd zoals afgebeeld in de webshop, dus met of zonder NED en het logo van World Triathlon, plus dat van NTB-partner Sportzone Limburg, afhankelijk van het model. Het bedrukken van de eigen achternaam kan geregeld worden bij aanschaf door in het winkelmandje de optie “name print” te benutten. Ook NED kan toegevoegd worden. Voor agegroupers is het tonen van de achternaam op het trisuit niet langer verplicht vanuit World Triathlon voor deelname aan internationale kampioenschappen. Zie hiervoor de regels van World Triathlon. Ook het laten bedrukken van het trisuit met eigen sponsorlogo’s is mogelijk. Neem in dat geval voorafgaand aan de bestelling per e-mail contact op met Z3R0D om een vectorlogo en de wensen (bijv over positie) kenbaar te maken. Je krijgt dan een prijsvoorstel.

Ook na levering is bedrukken nog mogelijk. Dit kan bij NTB-partner Endurosportz  of een eigen drukker naar keuze, conform de richtlijnen van World Triathlon.

Lees volgend artikel

NTB Check-In vereenvoudigt inschrijfproces wedstrijddag

Lees meer