Volgende editie Transition Magazine verschijnt in juni

Bezuinigingen treffen ook bondsmagazine

De zorgelijke financiële situatie waarin de NTB sinds het uitbreken van de coronacrisis verkeert, werkt ook in 2021 door. Met een sterk afgeslankte begroting en een bijbehorend klein activiteitenpallet wordt alles gedaan om straks als er weer evenementen mogelijk zijn, klaar te zijn om onze vertrouwde rol op te pakken. Hierbij hoort ook een bezuiniging op het budget voor het lifestyle ledenmagazine Transition en de website transition.nl.

Leden, abonnees en relaties zullen de volgende editie van het magazine pas in juni toegestuurd krijgen. Mogelijk blijft het daarbij in 2021, al zal bij toenemende inkomsten als evenementen weer mogelijk zijn, direct gekeken worden of er in het najaar nog een tweede editie gemaakt kan worden.

De redactie begint binnenkort met de voorbereidingen voor de volgende editie en er wordt geprobeerd om er een bewaarexemplaar van te maken, dat substantiëler is qua omvang dan gebruikelijk en een tijdlozer karakter heeft. Op de website wordt in elk geval wekelijks gepubliceerd.

Kijk op www.transition.nl voor nieuwe verhalen en ook voor specials, bijvoorbeeld over sporten in lockdown en de nieuwe wereld die ontstond in het sportlandschap afgelopen jaar. Het is ook mogelijk om te abonneren op de digitale nieuwsbrief van Transition, voor tips over mooie artikelen, kennismaking met de Makers en de aankondiging van het magazine.

Nederlandse Triathlon Bond
Inschrijven nieuwsbrief Transition
Lees volgend artikel

Titels voor Koolhaas en Cornelisse in Klazienaveen

Menno Koolhaas en Eva Cornelisse hebben in een regenachtig Klazienaveen de Nederlandse titels op de standaard afstand veroverd. VZC Veenendaal en Hellas – Utrecht waren goed ... Lees meer