Verlengen lidmaatschap

Voorbereidingen op 2021 kunnen van start

Het seizoen 2020 is voorbij en op 1 januari start het nieuwe lidmaatschapsjaar. De deadline voor het opzeggen van het lidmaatschap is 30 november aanstaande. Atletenlicenties worden met ingang van dit jaar niet meer automatisch verlengd, basislidmaatschappen nog wel. Iedereen die in 2021 lid blijft van de NTB kan vanaf medio december de licentie alvast verlengen. Dit kan door in te loggen in mijntriathlonNL en op het tabblad “mijn account” een licentie aan te vragen. Individuele leden kunnen hun lidmaatschap hier ook opzeggen. Verenigingsleden kunnen een opzegging doorgeven via hun verenigingssecretariaat.

“2020 was een moeilijk jaar, niet alleen voor atleten en organisatoren, maar ook voor ons als bond. Het heeft een zware wissel getrokken op onze financiën”, aldus NTB-directeur Rembert Groenman. “We realiseren ons dat het lidmaatschap bij de vereniging – en daarmee de NTB – of een atletenlicentie dit jaar minder ‘tegenwaarde had’ dan gebruikelijk. Toch hopen we dat onze leden ons en/of hun vereniging trouw blijven en hun lidmaatschap verlengen, zodat we in 2021 weer samen sterk aan de start kunnen staan van een nieuw en sportief uitdagend wedstrijdjaar.”

Voor het verlengen van het basislidmaatschap hoeft dus geen actie ondernomen te worden, dat gebeurt automatisch. Dit geldt zowel voor verenigingsleden als individuele leden.

Meer info over het lidmaatschap
Lees volgend artikel

Blauwalgtoxiciteitstest pilot Nieuwkoop

Lees meer