Vacature Teamcompetities

Algemeen coördinator Teamcompetities Triathlon (0,2 fte)

–Deze vacature is inmiddels vervuld–

Vanwege het vertrek van de huidige coördinator zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een algemeen coördinator Teamcompetities Triathlon (M/V/X).

Teamcompetities Triathlon en de NTB wie zijn zij?
De Teamcompetities Triathlon is onderdeel van de Nederlandse Triathlonbond (NTB). De NTB is de aanvoerder van combiduursport in Nederland. Op het bondsbureau werken dertien professionals dagelijks aan het mooier en groter maken van de triathlon sport, met en voor onze tienduizend aangesloten sporters, dertigduizend daglicentiehouders, meer dan honderd verenigingen en evenzoveel organisatoren van evenementen. De NTB organisatie is informeel en laagdrempelig ingericht.

Binnen het brede aanbod van diensten en producten onderscheiden zich het werkgebied ‘wedstrijdsport: een leven lang competitie’. De Teamcompetities Triathlon vallen hieronder. De Teamcompetities Triathlon is een aparte entiteit die wordt georganiseerd door een team van acht bevlogen vrijwilligers en een betaalde algemeen coördinator. Vanwege het vertrek van de huidige coördinator zijn wij op zoek naar iemand die deze rol met enthousiasme en passie voor de sport in kan vullen.

De functie: wat ga jij doen?
Jouw belangrijkste taak is het draaiende houden van alle werkprocessen binnen de Teamcompetities Triathlon. Je maakt onderdeel uit van het team van acht bevlogen vrijwilligers, maar coördineert daarnaast ook dit team en zet de hoofdlijnen uit. Zij hebben de kennis en vaardigheden in huis om onze competitie te organiseren. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke processen, begeleidt de werkoverleggen, houdt het overzicht en bewaakt deadlines. Je onderhoudt actief de relatie met alle bij de competitie betrokken partijen: teams, teamcaptains, organisatoren, sponsoren en je collega’s van het NTB Bondsbureau. Daarnaast ben je ook gewoon meewerkend teamlid en denk je samen met het team na over verbeteringen en ambities die de Teamcompetities nog gaver maken en gaat actief op zoek naar sponsoren die hieraan kunnen bijdragen. Daarmee ben je medeverantwoordelijk voor het sportplezier van alle deelnemers in de competitie!

Jouw profiel: wie zoeken we?
We zoeken iemand met affiniteit met de (triathlon) sport in het algemeen en die de coördinatie van een hecht team van vrijwilligers op zich kan nemen. Jij kunt processen organiseren en begeleiden, houdt overzicht en vindt het fijn om met mensen te werken en mee te denken. Je bent verspreid over de week flexibel inzetbaar maar ook in de avonduren en (wedstrijd) weekenden, om daarmee enerzijds aan te kunnen sluiten bij de mogelijkheden van onze vrijwilligers en anderzijds bij relaties, bedrijven en NTB-collega’s die gebonden zijn aan kantoortijden. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, je kunt snel schakelen met de diverse communicatiesystemen die wij gebruiken (onder andere Whatsapp en Trello). Je werkt graag samen en kunt ook zelfstandig opereren. Jouw houding is open, positief, proactief en je denkt in mogelijkheden. Jij bent op korte termijn beschikbaar voor deze functie.

De voorwaarden: wat bieden wij?

●       Een aanstelling of overeenkomst van opdracht (ZZP) in eerste instantie voor een jaar voor gemiddeld 8 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is verlenging voor meerdere jaren het uitgangspunt.

●       Jouw salaris wordt ingeschaald in schaal 8 of 9 van de CAO Sport, afhankelijk van je ervaring. Ook werken als ZZP-er vanuit een overeenkomst van opdracht is mogelijk.

●       Mogelijkheid om het werk flexibel te verdelen over de week, overdag en/of in de avonduren. Je bent welkom in onze open werkomgeving op Papendal en daarnaast zijn er ruime thuiswerkmogelijkheden.

●       Betrokken collega’s en vrijwilligers die heel graag samen met jou de Teamcompetities Triathlon in de komende jaren verder versterken en door ontwikkelen.

Nog meer over Teamcompetities Triathlon
Triathlon als teamsport: individuele atleten die in teamverband vol passie en plezier met elkaar strijden voor ieder punt. Van topsport op nationaal niveau met de snelste atleten van Nederland in de Eredivisie, via ambitieuze en gedreven teams die in onderlinge competities promotie proberen af te dwingen, tot en met enthousiaste verenigingsteams die elkaar uitdagen in een gedeelde passie. Individuele strijd en teamprestaties gaan hand in hand. Prestigieus en spectaculair: dit is ons verhaal.

Jaarlijks starten ongeveer 250 teams (m/v) verspreid over 14 competities, op vijf verschillende niveaus. Deze teams worden geformeerd door ruim 90 bij de NTB aangesloten verenigingen. Een kleine 2.000 unieke atleten die lid zijn van deze verenigingen doen mee aan de competitie. De 40 wedstrijden (met 70 startseries) worden jaarlijks georganiseerd door gemiddeld zo’n 16-20 bij de NTB aangesloten wedstrijdorganisaties.

Meer informatie & solliciteren
Is je interesse gewekt en/of heb je vragen? Neem voor meer informatie contact op met Martin Vermeer (martin@teamcompetities.nl).

Je kunt je sollicitatie en curriculum vitae (of actueel LinkedIn profiel) tot uiterlijk 3 februari 2023 richten aan de NTB, t.a.v. Christie Brouwer (christie.brouwer@triathlonbond.nl).

www.triathlonbond.nl | www.teamcompetities.nl

Lees volgend artikel

Nederlandse titels aquathlon op het spel in Maarssen

Lees meer