Tristan en Trisha maken zich op voor nieuw seizoen

Onze vrolijke en ondernemende mascottes ontwaken langzaam uit hun winterslaap

Met een nieuw seizoen voor de boeg ontwaken onze vrolijke en ondernemende mascottes langzaam uit hun winterslaap. Tristan en Trisha zijn onze levende visitekaartjes voor de promotie van jeugdtriathlon. Het is hoog tijd om de seizoensplanning te vullen en hun wedstrijdconditie op peil te brengen.

On tour: De planning
Het tweetal bezoekt in 2023 in ieder geval alle wedstrijden uit het Jeugd-en juniorencircuit en is aanwezig op de NTB-Jeugddag. Andere wedstrijdorganisaties die één of meerdere startseries voor jeugd hebben en graag gastheer willen zijn, worden gevraagd hun interesse zo snel mogelijk te melden. De aanwezigheid van Tristan en Trisha biedt extra uitstraling aan het evenement, is voor de wedstrijdorganisatie gratis en zorgt voor een onbetaalbare ervaring.

Op basis van alle interesse wordt gekeken of, en zo ja: hoe, de mascottes bij een wedstrijd ingezet kunnen worden. Daarbij zijn we mede afhankelijk van de wedstrijdkalender, de beschikbaarheid van mascottespelers en het maximaal te besteden budget. Informatie voor wedstrijdorganisaties over de inzet van Tristan en Trisha is in ons kenniscentrum te vinden.

Kruip in de huid van Tristan en Trisha
Een groep enthousiaste vrijwilligers kruipt regelmatig letterlijk en figuurlijk in de huid van Tristan en Trisha. Versterking voor deze spelersgroep is altijd welkom. Ben jij (of ken jij) iemand die onderdeel uit wil maken van het op de kaart zetten van de (jeugd)triathlonsport, die af en toe in een weekend een dag(deel) beschikbaar is én 18 jaar of ouder is? Dan is deze flexibele rol echt iets voor jou! Wij zorgen dat alle materialen op de juiste plek klaarliggen en je krijgt een vrijwilligersvergoeding als dank voor jouw inzet.

Interesse, je evenement direct aanmelden of nog vragen? Mail naar berteke.de.jong@triathlonbond.nl en we bekijken samen de mogelijkheden.

Lees volgend artikel

Paratriatleten in actie in Swansea

Zeven paratriatleten doen zaterdag mee aan de World Triathlon Para Series-race in Swansea. In de wedstrijd in Wales kunnen weer belangrijke punten verzameld worden voor de ... Lees meer